Cum arată fostul jurat de la ”Masterchef” la 5 ani de la retragerea ”de pe sticlă”. Poartă doliu după ce…

Publicat: 21/12/2019 | 22:05

Patrizia Paglieri a fost catalogată drept ”scorpie”, pe când era jurat la celebra emisiune de pe Pro TV, MasterChef. Adevărul este că nu rata ocazia de a spune lucrurilor pe nume, drept în față! Patricia avea să renunțe însă la emisiunea culinară. Și-a câștigat atunci notorietatea, după cum chiar ea a recunoscut, și a plecat pe un alt drum. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, v-o prezintă pe Patrizia, la cinci ani de la retragerea ”de pe sticlă”, alături de fiul ei și de un amic, la două vorbe și o cafea într-un mall din Capitală.

Patrizia Paglieri a ajuns în România în anul 1993, când familia ei s-a mutat în țara noastră. A îndrăgit meleagurile românești și, de aceea, spune răspicat că nu s-ar mai întoarce în Italia decât în excursii. Ce-i drept, Patrizia și-a clădit aici un nume, și nu numai în București, ci în toată țara. MasterChef, emisiunea culinară de pe Pro TV, a făcut-o celebră. (CITEȘTE AICI: CHEF PATRIZIA PAGLIERI ÎN LACRIMI! PRIMUL INTERVIU DUPĂ CE ȘI-A PIERDUT MAMA)

Patrizia, îmbrăcată în negru la întâlnire

De cinci ani a renunțat la ”rolul” de jurat și, astfel, a apărut rar pe micile ecrane, fiindcă s-a dedicat pasiunii pe care a adorat-o de copilă, gătitul. A avut restaurant, dar a renunțat la el pentru că era foarte ocupată cu alte treburi, tot gastronomice. A renunțat, dacă se poate spune așa, și la iubit, în urmă cu doi ani, dar viața merge înainte. Patriziei i-a revenit zâmbetul pe buze. Este o femeie fermecătoare, iar cei care o întâlnesc sunt captivați de ea. Dar o nouă lovitură avea să-i fie dată: mama ei, pe care o iubea enorm, a murit, la începutul acestui an. Cu greu și-a revenit, dar, de atunci, poartă doliu. (VEZI AICI: SOCRUL ANDREEI BĂLAN A SĂRIT CU UN CUȚIT LA SOȚUL VEDETEI)

Patrizia a venit la întâlnire îmbrăcată în negru. Mama ei a murit anul acesta

La mijlocul acestei săptămâni, Patrizia, îmbrăcată în negru, a ieșit la mall cu fiul ei. Acolo, fostul jurat de la MasterChef s-a întâlnit cu un amic. Cei trei s-au retras la o cafenea, unde au discutat minute bune, la o cafea la fel de bună. Patrizia s-a simțit în elementul ei. A vorbit mult, a râs… Din imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vi le prezintă se poate vedea că anii nu au ”brăzdat-o” deloc pe faimoasa jurată: este la fel de frumoasă!

Patrizia Paglieri, inspirată de bunică și de mamă

Fostul jurat de la MasterChef a dezvăluit că înclinația pentru gastronomie vine de la mama și de la bunica ei.  ”Mama și bunica au fost sursa mea de inspirație, motiv pentru care m-am identificat cu gastronomia într-un mod firesc, iar la scurtă vreme a apărut și pasiunea”, spunea Patrizia.

Din nefericire, mama fostei vedete TV s-a stins anul acesta. ”Nici n-am realizat că a plecat. A avut un cancer pulmonar, mama fuma foarte mult. Doctorii i-au dat un an de viață, dar ea era foarte bine. Nu părea să fie rău, a fost o cădere, în ultimele două luni nu a mai mâncat deloc. A făcut multă bronhoscopie, inima nu suporta, s-au adunat multe și cred că, la un moment dat, nici ea nu a mai vrut să lupte”, a povestit Patrizia Paglieri. (NU RATA: DE CE S-A ”SPART” DE FAPT 5GANG. AM AFLAT ADEVĂRATUL MOTIV AL DESPĂRȚIRII DE EXPLOIT: ”SUNT MULȚI BANI LA MIJLOC, IAR SELLY…”)

„Mama îmi zicea să nu am încredere în toată lumea. În adolescenţă, în Italia, o ajutam la restaurant, aşa îmi câştigam banii de pantofi. După m-am căsătorit şi lucrurile s-au schimbat. La un moment dat, tata a venit să deschidă un casino în România. Am divorţat şi m-am mutat cu ei aici”, a mai spus Patrizia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)