Cum arată Florin Pastramă după ce și-a făcut implant de păr! Zici că nu-i adevărat

Publicat: 04/01/2020 | 15:59

Florin Pastramă s-a decis, la un moment dat, să-și facă o îmbunătățire de look, astfel că a apelat la serviciile unei clinici de specialitate. Soțul Brigittei și-a făcut implant de păr, iar cuplul a postat, acum, o fotografie realizată în… Bali.

Brigitte și Florin Pastramă afișează zâmbete care transmit că relația în cuplu merge cum nu se poate mai bine, iar o vacanță în locuri exotice este cel mai bun remediu împotriva plictiselii.

”Simplitate și bun simt!! Sa fiti sănătoși!”, ”Sunteți superbi????????❤️❤️”, ”Ce va pasa. Noi aici tremuram de frig ;)”, ”Frumosilor ????????????”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fanii celor doi în dreptul fotografiei.

Florin Pastramă, mândru de podoaba sa capilară

Atunci când a mers la clinica de specialitate, Florin Pastramă a fost însoțit, bineînțeles, de Brigitte, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost, din nou, pe fază.

Brigitte și Pastramă, logodna secretă

Brigitte Năstase și Florin Pastramă s-au îndrăgostit în timpul filmărilor emisiunii “Ferma” și au decis să aibă o relație împreună. După un timp, ei și-au jurat credință într-o biserică din Văliug, din judeţul Caraş Severin, acolo unde s-a filmat show-ul difuzat la Pro TV. Logodna lor a avut loc după ce sora Claudiei Pavel, Paula, a fost eliminată din competiție, mai exact la sfârşitul lunii februarie.