Cum arată fetița pe care Victor Ponta și Daciana Sârbu au înfiat-o. Daciana face primele declarații despre micuță

Publicat: 09/12/2020 | 18:25

 

 

Familia lui Victor Ponta și a Dacianei Sârbu s-a mărit cu încă un membru. Este vorba despre o fetiță pe care cei doi au decis s-o înfieze. Fostul Premier a vorbit despre acest subiect în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai. 

Pe parcursul emisiunii Victor Ponta a primit întrebări despre activitatea politică, dar și despre viața personală. La un moment dat,  fostul premier al României „s-a dat de gol”și a mărturisit că încearcă să fie un tată cât mai bun pentru pentru băiatul și ”fetele mele”>. Iar apoi, a fost întrebat câți copii i-ar plăcea să aibă. Răspunsul a fost cel care a surprins pe toată lumea.

”Trei. Câți am acum, trei! (…) Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dv”, a răspuns Victor Ponta.

Pentru că această dezvăluire a surprins pe toată lumea, prezentatoarea TV a insistat asupra acestui subiect, dar Victor Ponta nu s-a lăsat înduplecat.

”Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei”, i-a spus Victor Ponta.

Denise Rifai a dezvăluit că Victor Ponta a înfiat o fetiță

La scurt timp după ce emisiunea a fost difuzată, pe contul ei de Facebook, Denise Rifai a ținut să clarifice situația.

„Am convenit cu invitatul meu din aceasta seara, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, sa fiu eu cea care aduce toate clarificarile legate de raspunsul sau referitor la faptul ca are 3 copii, si nu 2, asa cum stiam cu totii pana acum. Daciana si Victor Ponta au infiat o fetita! Are 6 ani si se numeste Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei si l-au dorit enorm! ❤️ ”, a dezvaluit jurnalista Denise Rifai pe contul ei de socializare

Daciana Srâbu: „Anul acesta în familia noastră a apărut Maria”

În urmă cu câteva ore, Daciana Srâbu a decis să facă publică prima fotografie cu micuța Maria. În imagine se poate observa că micuța apare în brațele Irinei, dar și într-un cadru de poveste, plin de baloane colorate și multă iubire.

 

 

Alături de „fotografia perfectă” Daciana Sârbu a scris câteva rânduri despre binecuvântarea pe care o trăiesc. Însă, a specificat că nu vor face prea multe dezvăluiri despre acest subiect pentru a o proteja pe Maria.

” Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil.

Ne bucuram din nou de inocenta copilăriei și mai prelungim putin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi. Vă mulțumim tuturor celor care veți înțelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria și să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viață alături de noi. „, a fost mesajul pe care l-a scris Daciana Sârbu în dreptul fotografiei.