Cum arată femeia care s-a culcat cu peste 100 de bărbați însurați și n-a fost niciodată prinsă. FOTO

Publicat: 22/12/2019 | 11:53

Are 47 de ani, trăiește în Chelsea, Londra, și s-a culcat cu peste 100 de bărbați însurați. Nu regretă aceste aventuri erotice și, mai mult, nu a fost porinsă niciodată ”în fapt” de vreo soție înșelată.

Gweneth Lee consideră că totul face parte din normalitate, multe dintre prietenele ei având relații cu bărbați însurați, iar adulterul devine, pentru ele, o a doua plăcere. Potrivit informațiilor furnizate de unilad.co.uk, ”a înșela” înseamnă mai mult decât o simplă aventură vinovată. Totul ține de ”moștenirea” din familie, iar un studiu realizat transmite că bărbații care ”calcă strâmb” au avut, la rândul lor, tați care făceau același lucru. 52% dintre subiecți au recunoscut că își înșală soțiile pentru că și tații lor au avut aventuri extraconjugale.

Gweneth Lee – sursa foto unilad.co.uk

”Gena infidelității”

Gweneth Lee consideră că există o ”genă a infidelității” și a declarat că ”adulterul vine din familie, iar cei care înșală pierd sentimentul de vinovăție atunci când știu că și părinții lor au dat dovadă de infidelitate. M-am întâlnit, la un moment dat, cu un bancher ai cărui mamă a fost căsătorită de trei ori. Mama sa știa că el își înșală soția, numai că i-a spus că – având în vedere și antecedentele ei sexuale – nu trebuie să aibă remușcări”.

Un alt bărbat cu care Lee a avut o aventură  a mărturisit că se plictisește stând lângă aceeași femeie un interval mare de timp. Iar ”rezolvarea” unei astfel de probleme constă tocmai în… infidelitate.

Gweneth Lee – sursa foto unilad.co.uk