Cum arăta, de fapt, Ramona Olaru, de Neața cu Răzvan și Dani înainte de operațiile estetice. N-o recunoști oricum te-ai uita la ea. FOTO

Publicat: 02/03/2020 | 18:20

Ramona Olaru este una dintre cele mai sexy vedete TV de la noi din ţară. Tânăra a împlinit recent un an de zile de când s-a alăturat echipei matinalului Neaţa cu Răzvan şi Dani, dar puţină lume mai ştie cum arăta ea înainte să cunoască celebritatea.

Ramona Olaru s-a alăturat în 2019 matinalului de la Antena 1, înlocuind-o astfel pe Flavia. Înainte de asta, tânăra fusese asistentă TV la „Prietenii de la 11”, o emisiune a aceluiaşi post, care a fost însă anulată, iar şefii trustului Intact s-au gândit că ar fi perfectă să li se alăture lui Răzvan Simion şi lui Dani Oţil.

Ramona Olaru a lucrat la fizicul ei în ultimii ani

Frumoasa asistentă TV a lucrat serios la fizicul ei în ultimii ani, dovadă în acest sens fiind pozele sale din urmă cu 4-5 ani, când arăta complet diferit (Vezi imagini în Galeria Foto). Ramona Olaru a apelat la esteticieni şi şi-a pus silicoane, şi-a „tunat” buzele, ajungând în cele din urmă la look-ul senzaţional pe care îl afişează acum.

Deşi fizicul pare să fie principalul ei atu, Ramona Olaru se poate lăuda şi cu studiile sale. Tânăra este absolventă a Facultăţii de Agronomie, unde a obţinut şi licenţa, iar ulterior a făcut un master şi în inginerie agricolă. S-a gândit, însă, că cel mai bine pentru ea ar fi să urmeze o carieră în televiziune, iar după câteva apariţii la Super Bingo Metropolis a ajuns la emisiunea Prietenii de la 11, apoi la Neaţa cu Răzvan şi Dani.

Ramona Olaru a trecut printr-un divorţ, dar şi-a refăcut viaţa sentimentală

Chiar dacă că se poate considera împlinită pe plan profesional, în ceea ce priveşte planul sentimental, lucrurile nu au stat tocmai roz pentru Ramona.

În vara anului trecut, Bogdan, soţul ei, a băgat divorţ, punând astfel capăt unui mariaj care dura de circa trei ani de zile. Motivele reale nu se cunosc, însă apropiaţii ei spuneau că ea a făcut tot ce a putut pentru a salva căsnicia, până când s-a obişnuit cu ideea că trebuie să meargă mai departe.

La aproape trei luni de zile de la divorţ, soarele a răsărit pe strada asistentei TV, iar ea a început o frumoasă relaţie alături de Cuza de la „Noaptea târziu”. Încă de pe la finalul anului trecut cei doi au început să se afişeze împreună şi chiar au fost într-o vacanţă exotică în Bali, iar lucrurile par să stea nemaipomenit între ei.