Cum arată, de fapt, casa în care stă Delia împreună cu soțul ei milionar. FOTO

Publicat: 07/02/2020 | 08:55

Delia Matache este una dintre cele mai de succes cântăreţe din România. Pe lângă faptul că face mulţi bani din concerte, ea este căsătorită cu Răzvan Munteanu, un milionar cu mai multe afaceri în Centrul Vechi, aşadar nu este de mirare că cei doi şi-au permis o casă foarte luxoasă.

Delia şi soţul ei locuiesc într-o casă luxoasă, în nordul Capitalei

Delia şi soţul ei locuiesc de câţiva ani într-un penthouse situat în partea de nord a Bucureştiului. Este vorba despre un duplex situat într-un bloc cu patru etaje, care ar avea o valoare estimată la peste un milion de euro.

Casa Deliei are în jur de 400 de metri pătraţi, scară interioară şi o piscină pe terasă. Cântăreaţa a prezentat câteva imagini din interiorul locuinţei în cadrul unei emisiuni televizate, dezvăluind că a angajat un arhitect care să se ocupe de aspectul casei.

Dormitorul ei este decorat în stil asiatic, iar pe pereţii din mai multe încăperi se găsesc desene în stil graffitti (Vezi imagini in GALERIA FOTO).

Toate camerele sunt foarte spaţioase şi luxoase, decorate după ultima modă. Delia a mărturisit că a fost foarte important penâru ea să aibă o locuinţă în care se simte confortabil, mai ales că petrece destul de mult timp în casă.

Ea a dezvăluit şi că urăşte să petreacă timp în trafic, aşa că a ales zona în care va sta, în funcţie de necesităţile sale.

“Prefer să merg aproape, în Herăstrău, decât să pierd timpul în trafic. Dar nu prea merg la cafenele sau la restuarant. Stau foarte mult închisă în casă… Nu mă sufoc. Am geamurile deschise, respir”, spunea jurata de la iUmor, la un post de televiziune.

Cine este Răzvan Munteanu, soţul Deliei

Delia Matache şi Răzvan Munteanu au o relaţie din 2010. S-au cunoscut în momentul în care Delia a venit într-un club pe care acesta îl manageria. Cei doi s-au îndrăgostit şi au făcut nunta doi ani mai târziu. Pe lângă faptul că îi este soţ, Răzvan este şi managerul Deliei.

Răzvan Munteanu este o prezenţă destul de discretă şi nu se cunosc foarte multe detalii despre el, în afară de faptul că ar deţine şase localuri în Centrul Vechi al Capitalei. În ciuda faptului că vor aniversa în 2020 10 ani de când sunt împreună, cei doi nu au copii, iar Delia spunea cu ceva vreme în urmă că nu se simte încă în starea de a aduce pe lume un copil.