Cum arată, de fapt, apartamentul în care locuiește Nelson Mondialu. Pe afară-i vopsit gardul, înauntru-i… interlopul

Publicat: 04/01/2020 | 15:14

Nimeni nu se mai îndoiește că interlopul Nelson Mondialu` a devenit o ”celebritate” a YouTube-ului, mai ales că ține cu tot dinadinsul să le povestească abonaților aproape fiecare întâmplare din viața sa. Interesante sau mai puțin, poveștile de viață ale lui Nelson au ”priză” la publicul care îl urmărește, iar aparițiile sale sunt… savuroase.

Ce ne mai spune Nelson? Își arată apartamentul și… Rolexul, spune că anul s-a încheiat și că s-a schimbat ”ora și data la ceas” – momentul în care își arată bijuteria, ”ca să se știe”. În dreptul videoclipului, Nelson Mondialu` a scris că este vorba despre un ”Apartament model new 2020, tapetat cu pulbere”, fiindcă interlopul face tot posibilul pentru a-și surprinde atât prietenii, cât și ”dușmanii”. ”Sunt un om în valoare de un milion două sute de mii de euro”, le transmite Nelson Mondialu` urmăritorilor săi, arătându-le și o brățară ”babană”. ”Numai din obiecte, numai din obiecte”, repetă Nelson, asta ca să înțeleagă toată lumea cu cine are de-a face.

Imaginile surprind doar o parte din apartamentul în care locuiește faimosul interlop care a devenit celebru pe YouTube, putând fi observată o canapea – alb, roșu, negru -, pereți zugrăviți în roșu și, în plan îndepărtat, un fotoliu ”aurit. Canapeaua este acoperită cu o blană, iar o pisică de pluș pare a asculta cu foarte mare atenție fiecare destăinuire făcută publică.

Nelson Mondialu` a încheiat anul cu dinți noi

Nelson Mondialu` nu se dezminte și le povestește fanilor săi fiecare episod din viața sa pe care îl consideră interesant. Și, din punctul său de vedere, sunt destule. Iar problema cu dantura îl chinuia de multă vreme pe Nelson. A recunoscut că, din acest punct de vedere, este un fricos fără pereche, însă nu a mai avut de ales și a trebuit să demareze acțiunea ”dantura”.

”Mor de frică. Nu mai pot de frică. Este nevoie să scoată cinci dinţi dintr-o dată. Prin ce chinuri o să trec. Să ştiţi că dacă mor de frică v-am iubit pe toţi. Am crezut că trăiesc până împlinesc 99, dar uitaţi că frica mă dărâmă. Nu apuc să fac Crăciunul cu doi dinţi în gură”, a mărturisit Nelson pe canalul său de Youtube. ”Am simțit că leșin de durere”, spunea Nelson, la un moment dat, atunci când a povestit cum a fost nevoie de doi gardieni de la Gherla pentru a fi ținut atunci când i s-a scos un canin buclucaș. Totul se întâmpla în care interlopul se afla după gratii, iar relația sa cu medicii stomatologi a fost… foarte rece de-a lungul timpului.

Totuși, învingându-și teama, iată Nelson Mondialu` a reușit să treacă peste provocarea stomatologică de la sfârșitiul acestui an și, firește, i-a anunțat pe fani că este alt om. Dantură nouă, tonus diferit, imagine schimbată. Și un mesaj. ”Știe tataaaaa. Are tata dinți”, a scris Nelson, cuprins de frenezie după ce s-a despărțit de stomatolog.