Cum arată Dani Mocanu, după complicația suferită în urma inplantului de păr pe care și l-a făcut

Publicat: 27/12/2019 | 16:29

Dani Mocanu a apelat la chirurgia estetică în urmă cu puțin timp, când și-=a făcut implant de păr. Artistul a suferit unele complicații, care aproape l-au desfigurat. Cum arată acum Dani, după ce și-a mai revenit?

În urma intervenției, cântărețul de manele a trecut prin clipe destul de neplăcute, deoarece el nu a ținut cont de recomandările medicului și s-a abătut de la o regulă importantă. Dani nu a purtat o banderolă pe cap imediat după intervenție și s-a ales cu fața umflată. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL URIAȘ LA ”ACCES DIRECT”! DANI MOCANU: ”M-AM CULCAT DE DOUĂ ORI CU EA, ATÂT!” / BIANCA: ”ÎMI SPUNEA SĂ MĂ PROSTITUEZ PENTRU EL!”)

Dani Mocanu a publicat, recent, o fotografie pe contul lui de Instagram, prin care le-a arătat fanilor că acum este ok.

Manelistul și-a reluat și evenimentele care au fost la un pas de a fi anulate din cauza stării medicale. (VEZI AICI: SORA DELIEI L-A LUAT PESTE PICIOR PE DANI MOCANU. ”S-A ÎNTORS REGELE LA EL ACASĂ…”)

Ce avere a strâns Dani Mocanu până la vârsta de 27 de ani

Dani Mocanu a transmis un mesaj acid pentru cei care “au uitat” de unde au plecat atunci când au ajuns în top. În rândurile așternute pe o rețea de socializare, cântărețul a mărturisit că, până în prezent, el a făcut câteva milioane de euro. Cum nu a spus exact suma, mulți intuiesc că este vorba despre una cu cifra 3 în față… cel puțin! (NU RATA: DANI MOCANU A ”CĂZUT LA PACE” CU POLIȚIA. IPOSTAZĂ-ȘOC A MANELISTULUI, ALĂTURI DE O POLIȚISTĂ)

“În ziua de azi, dacă dai de 2-3 lei, e la modă să îți iei arfe și să pozezi în mare smardoi sau cine știe ce mafiot. Orașele din România sunt pline, din păcate, de specimene de genul acesta… Eu am 27 de ani și am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel, pe barba mea, dar caracterul meu a rămas la fel ca atunci, când poate nu aveam bani nici măcar de o cola. ( Cei ce mă cunosc pot confirma). Stați cu picioarele pe pământ, fraților…O ZI BUNĂ TUTUROR”, este mesajul scris de manelist pe contul său oficial de Facebook.