Cum arată Culiță Sterp acum, după ce și-a făcut implant de păr

Publicat: 15/02/2020 | 17:13

Cum arată Culiță Sterp acum, după ce și-a făcut implant de păr. Artistul se poate lăuda cu o podoabă capilară de nota 10!

În 2017, Culiță Sterp a apelat la ajutorul unor medici din Istanbul pentru a avea o podoabă capilară mai bogată. După prma intervenție, părul artistului nu era chiar atât de des precum își imagina că o să fie. Așa că a decis să mai meargă de câteva ori la clinica din Turcia. (VEZI ȘI: LEGĂTURA DINTRE CULIȚĂ STERP ȘI VLĂDUȚA LUPĂU. CE PĂRERE ARE CARMEN DE LA SĂLCIUA)

Zis și făcut! Acum, după trei ani de la prima intervenție, Culiță Sterp se poate lăuda cu o podoabă capilară de nota 10! Părul artistului s-a îndesit vizibil și nu mai are de ce să fie complexat în această privință. (CITEȘTE ȘI: CULIȚĂ STERP, MESAJ CONTROVERSAT, DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. SE ANUNȚĂ O NOUĂ DESPĂRȚIRE?)

Culiță Sterp, după intervenția din Turcia

Culiță Sterp, probleme în paradis?

S-au împăcat și toată lumea s-a bucurat că, în sfârșit, au ajuns să treacă peste toate obstacolele și neînțelegerile. Cu toate acestea, de Ziua Îndrăgostiților, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu s-au afișat împreună și nici nu au postat vreun mesaj, unul pentru celălalt. (CITEȘTE ȘI: CULIȚĂ STERP, ”TANC” DE 100.000 DE EURO: ”MAI ȚII MINTE ZILELE ÎN CARE TE RUGAI PENTRU TOT CE AI ACUM?”)

Culiță Sterp a postat, totuși, ceva pe Instagramul său, care lasă loc de mari interpretări. Pe instastory, artistul a publicat următorul mesaj controversat, iar fanii s-au gândit că există din nou probleme în paradis, între el și Carmen de la Sălciua. „Surprinde-ți iubitul de Valentine`s Day, spune-i că mă iubești pe mine”.