Cum arată & cu ce se ocupă adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți

Publicat: 17/12/2019 | 23:02

Cristina Toma, soția lui Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinți, este una dintre cele mai apreciate artiste și pictorițe din țară. Ea și Cuzin se știu de când erau adolescenți, iar în jurul vârstei de 18 ani s-au și căsătorit. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini în premieră cu adevărata „jumătate” a lui Firicel, precum și detalii unice despre artistă, povestite de apropiați ai familiei. (VEZI ȘI: “FIRICEL” DIN “LAS FIERBINŢI”, PROBLEME CU LEGEA)

Cei doi au evoluat fiecare către domeniul artelor, ea spre pictură, el spre teatru si film, dar se pare că cea care l-a impulsionat pe Cuzin să aleagă meseria de actor a fost chiar Cristina, care făcuse un liceu de artă, liceul Marin Sorescu din Craiova.

„A fost mereu o femeie frumoasă”

Cristina adoptă ținute inedite

„Cristina, sau Cuzina, de ceva timp își spune Cuzina, după prenumele soțului ei, deși minionă, a fost mereu o femeie frumoasă, dar, în ultimii ani, poate din cauza stresului cu procesele în care familia lor este băgată, sau din cauza anumitor neînțelegeri personale, ea nu a mai avut deloc grijă de ea și s-a delăsat, nu se mai aranjează…

Or avea și ei necazuri. Dar problema ei cea mai mare este că nu se duce la sală, nu se duce la fitness, nu aleargă, nu se duce la saloane de frumusețe, ci stă mereu în casă să picteze, să creeze sau doar cu copiii”, a povestit o persoană din anturajul Cristinei pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

„Soțul Cristinei spune că este mereu foarte ocupat cu filmările”

„Firicel” ar fi și el mereu prins cu filmările, astfel că vacanțele celor doi nu ar fi deloc dese.

„Cuplul merge foarte rar în vacanțe, pentru că soțul Cristinei spune că este mereu foarte ocupat cu filmările. Dacă se duc, eventual se duc rar pe la Târgu Jiu, în satul lui natal, mai precis la Peștisani, la pensiunea unor prieteni, unde stau toată ziua de vorbă cu foștii vecini sau amici sau iau masa”, ne-a mai spus sursa citată.

În ciuda faptului că este o femeie foarte frumoasă, kilogramele în plus par să își spună cuvântul, în ultima vreme. (NU RATA: FIRICEL A FĂCUT SCANDAL ÎN FAŢA POLIŢIŞTILOR ŞI A POSTAT FILMAREA)

„Prin 2012 sărea în sus, râdea mereu, dansa…”

Cu șapte ani în urmă, Cristina era mult mai veselă, spun apropiații

Diferența este sesizabilă mai ales că, în trecut, prin 2012, Cristina era mult mai slabă și mai plină de viață!

„Cristina este schimbată foarte mult de ceva ani. Pare obosită, nu mai are acea sclipire… Prin 2012 sărea în sus, râdea mereu, dansa, era mult mai slabă și se îmbrăca mult mai frumos. Poate că acum este doar o perioadă mai puțin fericită din viața ei. Oricum, cred că a pus de atunci, din 2012, peste 10-12 kilograme”, a conchis sursa noastră.

Nu putem decât să sperăm ca, după sărbătorile de iarnă, doamna Toma să redevină domnița plină de viață de acum câțiva ani. (CITEȘTE AICI: ELE SUNT SOTIILE ACTORILOR DIN LAS FIERBINŢI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)