Cum arată corpul Ilincă Vandici în bikini, la 2 ani după ce a născut

Publicat: 16/12/2019 | 17:49

Cum arată corpul Ilincă Vandici în bikini, la 2 ani după ce a născut. Prezentatoarea TV se poate lăuda cu o siluetă de invidiat.

În urmă cu doi ani, Ilinca Vandici a devenit mămică pentru prima oară. Prezentatoarea TV a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos, căruia i-a pus numele Zian. Timpul a trecut, iar Ilinca Vandici și-a revenit rapid la silueta pe care o avea înainte de naștere. Pe lângă faptul că este înzestrată de la ”Mama Natură” cu un corp de vis, Ilinca Vandici are un stil de viață sănătos și merge la sală pentru a se menține în formă.

Și, ce-i drept, are cu ce se lăuda! Prezentatoarea TV are o siluetă de invidiat și nici n-ai spune că e mămică. Lucru care se poate observa și în ultimele fotografii publicate pe conturile ei de socializare. Ilinca apare într-un costum de baie din două piese și arată demențial. Poza a fost făcută de soțul ei, cu care se află în vacanță în Maldive. (CITEȘTE ȘI: CU LACRIMI ÎN OCHI, ILINCA VANDICI ÎȘI DEZVĂLUIE SECRETELE DUREROASE DUPĂ ANI DE TĂCERE: “AU FOST 8 ORE AL DRACULUI DE GRELE. AM RĂMAS CU TRAUME”)

Ilinca Vandici are o siluetă de vis

”Mi-e un pic cam teamă de al doilea copil”

Prezentatoarea TV are un program destul de încărcat, iar o mare parte din timpul său îl petrece alături de băiețel. Chiar dacă nu ar spune nu unui al dolilea copil, deocamdata vedeta nu este pregătită să își mărească familia. (VEZI ȘI: ILINCA VANDICI, DEZVĂLUIRI INTIME DESPRE FOŞTII IUBITI: „S-A ÎNTÂMPLAT ŞI ASTA, CHIAR DE DOUĂ ORI”)

“E și afacerea, proiectul personal pe YouTube, sunt contracte de imagine pe bandă rulantă, este copilul, căruia îi acord mare parte din timpul meu, este Andrei (n.r. – soțul), este toată familia mea… Adorm liniștită noaptea și fericită, pentru că fac lucruri frumoase”, a declarat Ilinca Vandici pentru libertatea.ro.

„Sincer, mi-e un pic cam teamă de al doilea copil. Dacă ești un părinte care se implică, așa cum sunt eu, dacă ești un părinte superatent la tot ceea ce se întâmplă cu copilul tău, nu e ușor deloc. Mamele care trec prin asta mă înțeleg, cu siguranță. Mie mi se pare foarte greu să crești un copil, atâta vreme cât te implici și ești acolo în fiecare zi. Pentru mine e foarte greu, fiindcă încerc să mă împart între toate și clar copilul cântărește o bună bucată din tot ce înseamnă viața mea, sufletul meu, și atunci, îi acord toată atenția, toată grija. Vreau să îl ajut să se dezvolte, mă informez în permanență, fac cu el foarte multe activități”, a mai spus prezentatoarea.

Ilinca Vandici, aproape 20 de ani de carieră în televiziune

Ilina Vandici are o experiență de peste 15 ani în lumea televiziunii, fiind una dintre cele mai cunoscute gazde de emisiuni TV. Ea este câștigătoare a concursului “Model of the Universe 2004” și, odată cu obținerea acestui titlu, ea și-a început cariera în televiziune. De-a lungul timpului, vedeta a moderat unele dintre cele mai iubite emisiuni printre care se numără: “D-Paparazzi” și “Bravo, ai stil!”. Ea a cochetat și cu actoria, făcând parte din distribuția filmului Jocul, dar și a telenovelei “Narcisa Sălbatică”. Ilinca a făcut primii păși și în lumea antreprenorilor de curând și a lansat o colecție de produse de beauty cruelty free, vegane, care sunt 100% non-toxice.