Cum arăta Christina Ich când era studentă. Imaginile care i-au impresionat pe fani. FOTO

Publicat: 08/12/2020 | 13:21

Christina Ich, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din țară, era, sau cel puțin așa se înțelege din fotografiile cu ea din timpul facultății un spirit rebel.

De curând, vedeta le-a împărtășit fanilor mai multe imagini de colecție, din perioada studenției. Partenera lui Alex Pițurcă a făcut totodată și o dezvăluire, spunând că s-a apucat de mai multe facultăți pe care le-a abandonat între timp, iar acum este decisă să urmeze Filozofia.

„Eu prima dată când am intrat, am intrat la Stomatologie, după Generală, după am renunțat de tot și acum m-am gândit eu să fac Filozofie. Am făcut și Jurnalism, șase luni de Psihologie, un an de Regie-Film, și le-am lăsat așa. Nu mi-am descoperit vocația, dar acum sigur”, a spus Christina Ich la InstaStory.

Acestea sunt imaginile publicate de Christina Ich

Acum este soție și mamă

Dar acum, copilul din studenția Christinei Ich a fost înlocuit de o femeie realizată. Vedeta a adus pe lume, pe 25 octombrie, un băiețel, Noah Alexandru. A avut, după naștere, câteva probleme medicale pe care avea să le dezvăluie.

A reușit, însă, la puțin timp să arate impecabil. A dat jos nu mai puțin de 10 kilograme, într-un timp incredibil de scurt. ”Pot să vă zic că, după ce naști, nu rămâi cu burtă mai deloc. Și mi se văd și primele pătrățele… nu știu cum. Cred că am daj jos – de la spital până aici – 10 kilograme. Sunt bine. (…).

Bebelușul ăsta este exact cum mi l-am dorit eu: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme, se joacă puțin, doarme. Da… asta sunt eu: cu sânii cât Casa Poporului. (…). Am multe să vă povestesc… Sunt draguță, sunt simpatică? M-am schimbat, am rămas la fel?”, a dezvăluit Christina ICH în timpul unei înregistrări pe care a postat-o pe un site de socializare.

Nu rata: Cristina Ich anunță despărțirea de Pițurcă Jr.? Cu cine ar fi „fugit” Alex într-o vacanță la munte