Cum arată cel mai atipic șofer de autobuz din România. Bogdan din Iași conduce pe tocuri și vrea să-și pună silicoane: „Lumea vorbește pe la colțuri”

Publicat: 20/04/2021 | 08:44

Într-o lume în care normalul este cel acceptat de societate, Bogdan din Iași a îndrăznit să fie altfel. Bărbatul care este șofer de autobuz merge la muncă pe tocuri și în rochii și nici că-i pasă de părerile celor din jurul său.

Bogdan are 38 de ani și este șofer de autobuz în Iași. Bărbatul a lăsat deoparte regulile societății și a început să trăiască fix așa cum îi place.

Mai exact, potrivit informațiilor oferite de bzi.ro, Bogdan merge la muncă pe tocuri și în rochii și chiar dacă se mai confruntă cu tot felul de priviri urâte din partea călătorilor, nu-i pasă și merge mai departe, trăind fix așa cum își dorește.

„Știu că lumea vorbește pe la colțuri, dar este viața mea personală și mi-am asumat tot din prima zi. Nu știu ce înseamnă normal pentru unii, dar eu mă îmbrac cum mă simt eu bine. Știam de la început că o să fie persoane care o să discute. Nu mă deranjează că vorbesc, îi văd și mă fac că nu-i văd. Conducerea companiei CTP a acceptat după ce liderul de sindicat a propus situația mea într-o ședință. Unii colegi, dispeceri sau cei care sunt responsabili de trafic, nu au dorit să mă lase să exercit munca, pe motiv că nu am ținuta corespunzătoare” a povestit Bogdan, pentru sursa citată.

În fața părinților se comportă normal

Bogdan, șoferul de autobuz din Iași a declarat că se comportă normal în fața părinților săi, care nu i-ar accepta niciodată orientarea sexuală.

„Am întâmpinat situații și cu călători care se uită urât când mă văd. Cei care nu pot accepta și pentru care mă comport normal sunt părinții. Când merg acasă sunt un om normal, pentru că ei sunt mai reticenți, au probleme de sănătate și încerc să-i feresc. Nu mă exteriorizez în fața lor, tata este cardiac. Sunt și colegi care spun că mă înțeleg și că mă susțin, dar se duc în spate și râd. Oamenii care mă știu de multă vreme au un șoc acum” a mai spus bărbatul.

Sursă foto: bzi.ro