Cum arată Carmen de la Sălciua, după ce a slăbit. S-a fotografiat în colanți și…

Publicat: 06/03/2020 | 11:08

Carmen de la Sălciua a reușit să dea jos câteva kilograme bune și este în culmea fericirii. Artista s-a fotografiat în sala de sport și le-a arătat fanilor rezultatele pe care a reușit să le obțină după un an de sacrificii.

După ce  aținut o dietă, a făcut numeroase tratamente corporale și a tras din greu la sală, Carmen de la Sălciua se laudă pe rețelele de socializare cu trupul său tras ca prin inel. Artista este mândră de formele ei și le-a arătat fanilor rezultatele pe care a reușit să le obțină după un an de sacrificii.

Îmbrăcată în colanți și cu o bluză sport, artista s-a fotografiat la sală. Ce-i drept, Carmen de la Sălciua se poate mândri acum cu un corp tonifiat! (CITEȘTE ȘI: CULIȚĂ STERP A AJUNS LA FUNDUL SACULUI, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE CARMEN DE LA SĂLCIUA? ARTISTUL ÎȘI VINDE URGENT BOLIDUL DE LUX)

„Nu e despre cât de bun ești , este despre cât de bun vrei sa fii !
Aproape un an… și aproape am ajuns la rezultatele dorite ♥️”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Carmen de la Sălciua, la sală

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit din nou

După mai multe despărțiri și împăcări, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au spus din nou ”Adio!”. De această dată, se pare însă că despărțirea este definitivă. După ruptură, Culiță Sterp nu a vrut să mai aibă de-a face cu fosta lui soție așa că i-a dat unfollow pe Instagram.

Carmen, însă, nu-i poartă ranchiună fostului soț pe care îl respectă în continuare.  Artista este o femeie credincioasă și a mărturisit că Dumnezeu este cel care a ajutat-o să treacă peste toate greutățile, inclusiv despărțirea de Culiță Sterp. (VEZI ȘI: S-A ÎMPĂCAT SAU NU CARMEN DE LA SĂLCIUA CU COSMIN ISĂILĂ? ARTISTA A DEZVĂLUIT TOTUL)

„Oboseala psihică şi fizică nu se vindecă prin oameni… pentru că dacă le ai pe amândouă… oamenii sunt neputincioşi! Te ajută Dumnezeu! Atât! Rugăciunea şi faptele tale bune! Chiar şi atunci când eşti cel mai rău… gândeşte-te că se poate şi mai rău…”, a scris Carmen de la Sălciua pe instagram.