Cum arată burtica de graviduță a Andei Călin! Liviu Vârciu se străduiește să-i facă toate poftele iubitei lui

Publicat: 18/04/2020 | 15:22

Anda Călin este însărcinată pentru a doua oară cu Liviu Vârciu! Vestea a venit în urmă cu două luni, iar fericitul cuplu se pare că vor avea un băiețel. Tânăra mămică a fost destul de rezervată în ceea ce privește postările în mediul online cu sarcina sa. Într-un filmuleț din izolare, Liviu Vârciu ne-a arătat-o, însă, pe Anda Călin însărcinată în aproximativ cinci luni.

Anda Călin și Liviu Vârciu sunt părinții unei fetițe de doi ani și jumătate, care la începutul toamnei viitoare va avea un frățior. Tânăra familie este în prezent izolată la domiciliu, într-un cartier rezidențial din nordul Capitalei, în vila de lux a lui Liviu Vârciu din zona Băneasa.

CITEȘTE ȘI: Adelina Pestrițu iese din nou în evidență! Detaliul care i-a făcut pe fani să reacționeze: „În sfârșit cineva…”

Îndrăgitul om de televiziune le-a arătat fanilor săi cum își petrece timpul în locuință, în aceste vremuri de criză. Ieri, artistul, fiica și iubita lui au luat o pauza bine meritată de relaxare în jacuzzi. Acest lucru, însă, nu le-a prea mulțumit pe fetele lui, care păreau bosumflate. Lucru care l-a confirmat și carismaticul prezentator.

”Pe vremea mea aveam un lighean și nu eram atât de supărat. Are jacuzzi și plânge încontinuu și e supărată (n.r. fiica). Și ea, și ea (n.r. arată spre Anda Călin). Vezi…? Cum facem? Greu la deal cu cai mici!”, a spus cântărețul în filmulețul postat pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Carmen de la Sălciua, tot mai provocatoare de când este liberă și fără obligații! Detaliul care le-a luat mințile fanilor FOTO

În imagini, se poate vedea și burtica de graviduță a Andei Călin. Tânăra poartă un costum de baie negru, întreg, care îi dezvăluie și bustul generos.

Liviu Vârciu și Anda Călin vor avea un băiețel, iar sarcina a fost confirmată la sfârșitul lunii febrarie, de către apropiații celebrului cuplu. Totodată, bucuriile se țin lanț pentru vedeta de televiziune,  în acest an. Mai e cunoscut că acesta își va lansa primul film din carieră, ocupând poziția de producător.

CITEȘTE ȘI: Andreea Esca a explicat de ce nu mai poartă verigheta de câteva săptămâni: „Nu mai…”

“Anda este foarte fericită că va deveni mamă la începutul toamnei şi momentan nu şi-ar fi dorit ca vestea să se afle. Este ca un cadou pentru Liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară. La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Pentru ea nu contează dacă va fi fată sau băiat, ci să fie sănătos copilul. Liviu îşi doreşte băieţel pentru că are deja două fete. Anda este o mămică grijulie şi abia aşteaptă să îşi ţină în braţe al doilea copil. Sarcina merge bine şi Anda nu are probleme de sănătate”, au povestit apropiații cuplului în urmă cu câteva săptămâni, potrivit  click.ro.

Dintr-o relație anterioară cu Ami Teiceanu, de 39 de ani, bărbatul celebrul o mai are pe Carmina, fiica lui de 17 ani. Alături de Anda Călin, acesta mai are o fetiță de 2 ani și jumătate, pe nume Anastasia Maria.