Cum arată bucătăria din casa de 300.000 de euro a lui Dorian Popa. FOTO

Publicat: 16/02/2020 | 16:37

Cum arată bucătăria din casa de 300.000 de euro a lui Dorian Popa. Atistul le-a arătat fanilor, pas cu pas, cum casa visurilor sale prinde contur. 

Dorian Popa a cumpărat un teren de 600 de metri pătrați, iar casa ridicată are nu mai puțin de 400 de metri pătrați. Și costă 300.000 de euro! Ușor-ușor, casa visurilor sale prinde contur! După ce s-au montat băile, dressing-ul, dormitoarele… a venit și rândul bucătăriei. Artistul le-a arătat fanilor, într-un vlog, cum arată bucătăria. Ei bine, acolo se găsesc cuptorul normal și cuptorul cu microunde. Totul este cu touch screening. Dorian Popa a optat, de asemenea, pentru sertare albe fără mânere. Mașina de spălat vase este nelipsită din bucătărie, la fel și plita cu gaze.

Dorian Popa și-a dorit o bucătărie albă așa că singurele lucruri pe care mai trebuie să le schimbe sunt mânerele negre de la plită. (CITEȘTE ȘI: EVA MĂRUȚĂ ÎL IMITĂ PERFECT PE DORIAN POPA! CĂTĂLIN MĂRUȚĂ A FILMAT SCENELE, IAR IMAGINILE AU DEVENIT VIRALE)

Pentru a realiza casa visurilor sale Dorian Popa a fost nevoit să facă o investiție serioasă. El a vorbit în cadrul emisiunii „Dimineaţa Blană” de la Pro FM despre costurile aproximative ale întregii construcții. (VEZI ȘI: PE CE MAȘINĂ DE LUX VREA SĂ DEA DORIAN POPA PESTE 100.000 DE EURO)

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum. Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a declarat Dorian la Pro FM