Cum arată astăzi Florin Marin, tânărul care s-a căsătorit cu un preot englez cu 50 de ani mai în vârstă

Publicat: 22/01/2020 | 11:37

S-au cunoscut prin intermediul unui site de matrimoniale, iar relația lor controversată s-a materializat printr-un mariaj care mai există doar pe hârtie. Florin Marin și Philip Clements au cerut Bisericii Anglicane să schimbe regulile referitoare la căsătoria clericilor cu persoane de același sex, numai că relația lor s-a terminat printr-un fiasco.

Florin Marin îl acuză pe fostul partener că a devenit violent și nici măcar nu mai putea să doarmă din cauza acestuia. A fost lovit de partenerul de viață, acesta ”descărcându-și” nervii în momentele de tensiune. Totuși, românul declară că au rămas ”prieteni”, iar după ce Philip Clements a plecat în Anglia – acesta cumpărase o casă în România, pe numele lui Florin – nici nu și-au mai vorbit. Dar sunt căsătoriți în acte, iar Florin Marin mărturisește că ar dori să plece din România. Dar nu în Anglia.

„Am terminat relația pentru că a dat în mine. Nu mă lasă de doi ani de zile să dorm. Mi-au sărit dracii pe el. Mi-a tras una în spate și două palme peste față. Când am văzut asta, i-am spus că s-a terminat. Eu am spus mereu că ne certăm, dar chiar așa, la 79 de ani să dai în mine? Eu nu l-am lovit, pentru că la o adică, poliția îl credea pe el, nu pe mine. Mi-a dat bine, pe săturate, și-a descărcat nervii pe mine. Nu am vânătăi şi nici nu am fost la Politie să depun plângere. El a plecat în Anglia. Încă suntem căsătoriți în acte. Suntem prieteni şi atât. De când a plecat nu am mai vorbit. Eu vreau să plec în afară, nu știu în ce țară, dar vreau să plec. Anglia este exclusă, la fel și un viitor împreună cu el. Casa e pe numele meu. Vreau să îmi găsesc o nouă iubire. Străin vreau! Cu românii ce să fac? Momentan nu mai am nicio activitate. M-a nenorocit ăsta bătrânul”, a mărturisit Florin Marin, potrivit informațiilor furnizate de playtech.ro.

Florin Marin, la sfârșitul anului 2019

 

Philip Clements: ”Nu vrem să fim în atenția publicului și desigur, nu sunt nici pedofil”

Fostul vicar Philip Clements a mărturisit, cu mai mult timp în urmă, că relația sa cu Florin a fost una foarte apropiată și, la început, nu și-a dorit să încalce regulile Bisericii. Mai mult, nu și-au dorit să fie în atenția publicului, numai că totul s-a desfășurat exact invers.

“Am servit biserica Anglicană timp de 50 de ani, mi-am reprimat sexualitatea în tot acest timp pentru că nu am vrut să încalc regulile bisericii. Relația mea cu Florin este una foarte apropiată, iar atunci când suntem împreună ne bucurăm de activități simple, obișnuite. Nu vrem să fim în atenția publicului și desigur, nu sunt nici pedofil. Am lucrat cu copii și nu le-aș face niciodată vreun rău. Cei care ne critică pe baza a cee ace apare în presă, nu sunt obligați să citească astfel de subiecte”, a declarat fostul vicar Philip Clements, la un moment dat, în presa internațională.