Cum arăta Antonia în adolescenţă, pe vremea când era model în America! Imaginile cu iubita lui Alex Velea au făcut furori

Publicat: 03/04/2020 | 11:05

Frumoasa Antonia reușește să se mențină pe primele poziții în clasamentele care scot în evidență frumoasele din showbizul românesc și nu numai, iar până și cei care nu se dau în vânt după muzica ei sunt de părere că la capitolul fizic stă ”foarte bine”.

Cum distanțarea socială impusă de criza coronavirusului și de ordonanțele militare induce, de altfel, și o plictiseală teribilă – în unele momente -, Antonia a trecut la fapte, iar zilele trecute a ”urcat” pe InstaStory fotografii din albume mai vechi, atunci când era model în Statele Unite ale Americii. Nu era parteneră de viață cu Alex Velea, firește, dar își pregătea un viitor artistic de succes, iar în ceea ce privește… aspectul fiizic, descoperim cu plăcere maximă aceeași apariție pe care mulți o consideră de-a dreptul răpitoare, nu numai provocatoare.

Antonia, atunci când era ceva mai tânără…

Anii au trecut, Antonia este în formă maximă și, suplimentar, pare a deține și rețeta fericirii în viața de cuplu.  Cântăreața a mărturisit că există o pasiune extrem de adâncă între ea și Alex Velea, care este evidentă și în fotogrfiile postate pe Internet. ”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară”, a spus Antonia.

(CITEȘTE ȘI: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! CU CINE A FĂCUT AMOR ALEX VELEA. ANTONIA A AFLAT VESTEA SURPRINZĂTOARE)

Alex Velea: ”Pe mine m-a chinuit dorul de casă, de nevastă…”

După experiența provocatoare și dificilă de la ”Asia Express”, Alex Velea a realizat că familia reprezintă totul în viața lui și a făcut o mărturisire-șoc! Artistul a cerut-o de soție – în mod indirect, ce-i drept – pe Antonia, etichetând-o drept „nevastă” și „soție”.

„Bă, noi ne-am gândit… ne pare bine, față de familie, față de copii. Avem o ușoară tristețe. E aceeași situație. Nu știu cât de mult am mai fi putut să concurăm, mai ales să sănătatea este primordială, s-a schimbat un pic situația, ne-am dorit să fim cei mai buni, ne-am dorit să fim competitivi, să distrăm lumea, să facem show. A fost o experiență mișto. Unele misiuni ne-au depășit, cu autostopul am avut ghinion să zic așa… Mi-a fost dor de casă din prima zi, mi-a lipsit iubita mea, viitoarea mea soție, Antonia, de-abia aștept să o văd! O pup și o iubesc, abia aștept să ajung acasă, la băiețeii noștri. Mie mi-a lipsit foarte mult familia. Pe mine m-a chinuit dorul de casă, de nevastă…” a spus Alex Velea, imediat după eliminarea din concurs.

(VEZI ȘI AICI: IMAGINILE PE CARE ALEX VELEA LE-AR VREA ŞTERSE DE PE INTERNET! ANTONIA S-A FOTOGRAFIAT FĂRĂ LENJERIE ŞI A POSTAT TOTUL)