Cum arată Antonia, după ce și-a pus silicoane. A făcut publice primele imagini, după ce a ieșit din cabinetul esteticianului

Publicat: 07/02/2020 | 08:38

Antonia anunța, în urmă cu doar câteva zile, că este nevoită să anuleze un concert, pentru a se opera de urgență. Vedeta nu a oferit prea multe detalii despre intervenția chirurgicală, dar acum 2 zile, artista a mărturisit că a apelat la mărirea sânilor și și-a pus silicoane!

La numai 2 zile de când a recunoscut în fața fanilor săi că și-a pus silicoane, Antonia a făcut publice primele imagini. Pe contul său de Instagram, iubita lui Alex Velea s-a filmat în timp ce stă întinsă pe canapea și le mărturisește tuturor că ar vrea să facă o magie, pentru ca jucăriile împrăștiate prin toată casa de copiii ei, să dispară. Cu toate acestea, atenția tuturor a fost îndreptată către sânii proaspăt operați ai vedetei.

Îmbrăcată lejer, într-un tricou negru, fără mâneci, nemachiată, dar super fresh, Antonia le-a arătat fanilor că nu are nicio problemă după intervenția chirurgicală și că se simte chiar foarte bine.

Primele imagini cu Antonia, după ce și-a pus silicoane

Artista poartă o bustieră specială, așa cum este normal să se întâmple după o astfel de intervenție și se simte cum nu se poate mai bine. Mai mult, vedeta a făcut publice și primele imagini cu silicoanele pe care le-a ales, filmându-se în clinica în care s-a efectuat procedura medicală. În urmă cu 2 zile, tot pe Instagram, Antonia și-a anunțat fanii că a ales să-și opereze sânii și că se simte extrem de bine, după ce a făcut acest lucru.

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!” a spus Antonia, pe contul său de Instagram.