Cum arăta Andra Măruță, la debutul în muzică. Jurata de la Românii au talent s-a schimbat enorm

Publicat: 21/12/2020 | 23:12

Andra Măruță este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de la noi, iar de-a lungul anilor, aceasta a reușit să își țină fanii aproape prin melodiile pe care le-a lansat, dar și prin look-urile sale excentrice. Anii au trecut, iar Andra s-a schimbat enorm.

Andra Măruță s-a schimbat foarte mult în anii care au trecut, așa că fanii ei au avut parte de numeroase imagini, care mai de care mai interesante.

Cine își aduce aminte de cum arăta Andra, la debutul său în lumea muzicală? Ei bine, artista nu se regăsea în prea multe stiluri vestimentare, așa că, timp de câțiva ani, a tot experimentat ținute care mai de care mai ciudățele. De la haine colorate, la haine cu vedere la abdomen, la fuste scurte…de toate! Și-a vopsit părul șuvițe blonde, apoi roșcat, apoi brunet, iar acum are o nuanță naturală de șaten.

Mai mult, Andra are un stil propriu acum, smart-casual, care o reprezintă și care a făcut-o să primească, de-a lungul timpului, numeroase laude și complimente. De punctat este faptul că jurata de la Românii au talent se poate lăuda cu o frumusețe naturală, întrucât putem observa pe contul ei de Instagram că nu îi este teamă să se afișeze nici fără machiaj, nici cu 2-3 riduri sau cu părul necoafat.

Cu câți bărbați s-a iubit Andra, înainte de a fi cu Cătălin Măruță

În cadrul sezonului 10 de la Românii au Talent, artista a fost luată la întrebări de Florin Călinescu.

”Câți bărbați ai avut de-a lungul timpului și dacă sunt cunoscuți”, a întrebat-o juratul pe Andra. Iar răspunsul artistei n-a întârziat să apară, spre deliciul publicului.

”Mai mulți n-au putut să treacă de tata. El ținea preselecțiile cu băieții. (…) Am fost un copil cuminte, două relații am avut la viața mea. Cu tot cu Măruță”, a spus Andra.