Cum arată Anda Adam după ce și-a operat nasul. Artista este mulțumită de rezultatul obținut

Publicat: 23/01/2020 | 17:15

Anda Adam a anunțat recent că o să facă o intervenție estetică la nivelul feței. Cântăreața își dorea de mult timp să își opereze nasul, din cauza unei deviații de sept, ce îi dădea bătăi de cap. Iar, acum, la câteva zile de la intervenție, artista a publicat și prima fotografie cu noul look.

Fără doar și poate, Anda Adam este una dintre cele mai sincere și directe artiste din showbiz-ul românesc. Vedeta și-a asumat toate operațiile estetice făcute de-a lungul timpului, iar recent, a anunțat că va avea parte de o nouă intervenție chirurgicală. Ei bine, cântăreața și-a remodelat nasul și a publicat și prima fotografie cu rezultatul obținut. (CITEȘTE ȘI: POLIȚIȘTII AU OPRIT-O ÎN TRAFIC PE ANDA ADAM! MOTIVUL…)

Anda Adam și-a operat nasul

Anda Adam le-a mărturisit fanilor că își va face o rinoplastie

Artista le-a mărturisit fanilor că își va face o nouă operație estetică. Ea a recurs la această intervenție din cauza problemelor de respirație cauzate de o deviație de sept. Cu această ocazie, artista a hotărât să își și remodeleze nasul, care avea o formă strâmbă. Anda Adam este bucuroasă că a decis într-un final să facă acest pas, era un lucru la care se gândea de mult timp și care o deranja. (VEZI ȘI: CU CINE ȘI-A PIERDUT, DE FAPT, ANDA ADAM VIRGINITATEA. AVEA DOAR 15 ANI)

„Îmi doream de mulţi ani să corectez deviaţia de sept şi să îmi îndrept şi nasul cu ocazia asta… Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile. Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga. Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie. Mă veți iubi mai mult cu un nas drept şi finuţ. Revin cu poze după operaţie”, a declara Anda Adam.