Cum arată acum și cum și-a refăcut viața Raluca, tânăra din Vaslui violată în 2014 de 7 băieți

Publicat: 25/02/2020 | 09:46

În luna noiembrie a anului 2014, o tânără din Vaslui a fost violată de 7 băieți, iar coșmarul prin care a trecut a fost intens mediatizat. Se spune că viața merge înainte, indiferent de circumstanțe, însă Raluca nu va putea să uite niciodată prin ce a fost nevoită să treacă după ce a încăput pe mâinile acelor bestii cu chip uman.

După ce violatorii tinerei au intrat la închisoare, tânăra a încercat să își ducă viața mai departe. Cu toate amintirile dureroase, Raluca a reușit să își întâlnească sufletul-pereche, iar viața ei a pornit pe un alt drum, unul al împlinirii sentimentale, astfel că trecutul dureros, încetul cu încetul, a fost lăsat în urmă. Raluca este îndrăgostită și iubită, la rândul ei, iar declarațiile de dragoste postate în mediul online sunt argumente care nu pot fi contestate.

Potrivit stirilekanald.ro, Raluca trăiește și lucrează în Germania, alături de bărbatul pe care îl iubește, iar recent a urma și cursurile unei școli de șoferi pentru a obține permisul de conducere.

Au dus-o pe un câmp și au violat-o

Violul a avut loc în în noiembrie 2014, când tânăra de 18 ani se întorcea de la școală. Pentru a ajunge mai repede acasă, Raluca s-a urcat într-un autoturism în care se aflau doi tineri. Aceștia au dus-o pe un câmp și au violat-o. Între timp, agresorii și-au mai chemat încă cinci amici, care, la rândul lor, au abuzat de ea.

Mai mult, ei au stropit-o cu țuica și au continuat să o violeze, după care, într-un final, după mai multe ore, au dus-o acasă. La scurt timp după cele întâmplate, elevă și-a anunțat părinții, iar aceștia au depus o plângere la poliție.