Cum arată acum Luana, prima soție a lui Cabral? Are 53 de ani și se simte mai tânără ca niciodată

Publicat: 02/01/2021 | 20:07

Puțină lume își amintește că înainte de relația cu Andreea Ibacka, Cabral a mai fost căsătorită cu o vedetă de televiziune. Acesta a avut o relație cu Luana Ibacka, care s-a sfârșit în urmă cu 15 ani.  

Luana Ibacka și Cabral au divorțat în urmă cu mult timp, pe cei doi legându-i în prezent doar fiica lor, Inoke, care acum are 18 ani. Aceștia s-au despărțit după o căsătorie de doi ani, când diferența de vârstă de zece ani a părut că și-a spus cuvântul.  

La vremea respectivă, Luana era cu mult mai celebră decât Cabral, iar momentul în care cariera acestuia a început să ia avânt a adus și despărțirea. Semnarea contractului cu postul Acasă TV a însemnat o rampă uriașă pentru Cabral,  care s-a reorientat imediat.

S-a deschis o altă lume, a trecut dintr-o zonă în care trăia într-una în care zbura și eu, iubindu-l, l-am lăsat. Am suferit, am plâns, au existat gelozii. El a plecat de tot și asta a fost”, a mărturisit Luana Ibacka, atunci când a fost întrebată despre motivul divorțului.

Ce face în prezent Luana Inacka?

După despărțirea de Cabral, Luana Ibacka a mai rămas pentru o vreme în televiziune, după care și-a mutat activitatea în mediul online, creându-și propriul site. În prezent, Luana colaborează și cu ZDS, canalul online al publicației Ziarul de Sănătate, iar pe lângă asta oferă și servicii de ”Life trainer”.

La 53 de ani Luana Iback arată foarte bine și a reușit să își mențină vitalitatea și energia. Are o siluetă de invidiat și se simt mai tânără ca niciodată. Este mulțumită de tot ce a reușit să realizeze și așteaptă următoarele provocări pe care i le va propune viața.