Cum arată acum Loredana Chivu, după ce a stat prea mult la soare în Dubai: ”Roșcovanca”

Publicat: 12/04/2021 | 12:13

De câteva zile, Loredana Chivu se află în Dubai. Blondina este în continuare luată în colimator de către fani, după ce a stat prea mult la soare. 

A vrut să aibă un bronz ca-n reviste, dar și-a luat o țeapă de zile mari. Loredana Chivu a stat prea mult la soare, în Dubai, fără să folosească cremă de protecție. Iar consecințele inconștienței sale n-au întârziat să apară. Blondina a suferit arsuri solare și și-a șocat fanii cu ultimele ipostaze în care a fost surprinsă.

În continuare, Loredana Chivu are pielea extrem de roșie. Dar acest lucru se pare că n-o oprește pe vedetă din a se bucura de zilele petrecute pe tărâmul arăbesc. Blondina continuă să publice poze din Dubai, chiar dacă este ”roșie ca focul”.

”Te-ai cam ars la soare. Mai ceva ca un rac”/ ”Roșcovanca”, au fost câteva dintre comentariile fanilor la ultima fotografie postată de blondină.

Loredana Chivu, arsă de soare (sursa FOTO: Instagram)

Cu cine s-a cuplat Loredana Chivu

Recent, Loredana Chivu și-a cumpărat un bolid de lux în valoare de 380.000 de euro. În ultima vreme, însă, au existat zvonuri potrivit cărora blondina ar fi cuplată cu un bărbat însurat, care de altfel i-ar fi făcut cadou mașina la care alții nici nu îndrăznesc să viseze. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU, IPOSTAZĂ INCENDIARĂ PE INTERNET. BLONDINA ȘI-A „SUGRUMAT” SÂNII ÎN CEL MAI DECUPAT BODY)

Loredana Chicu a ținut să precizeze, însă, că noul bărbat din viața ei nu este însurat. Așa cum, de altfel, s-a speculat.

„Există mai mulți pretendenți în viața mea. Există cineva care este mai special, dar nu pot să zic că suntem într-o relație serioasă. Momentan, încă tatonăm terenul. În momentul în care o să am un logodnic sau un soț, îl iau de mână și îl aduc aici, în emisiune. Nu este însurat.

Da, este bărbatul din Arad, dar nu este însurat. Primesc flori de la mai mulți bărbați. Mi-a fost aproape în unele momente mai mult decât alți pretendenți. Este un om foarte educat, civilizat, foarte bun la suflet, are un caracter foarte frumos și asta mi-a atras atenția”, a declarat Loredana Chivu.