Cum arată acum Ion Boschet, devenit celebru după bătaia pe care i-a dat-o fostului iepuraș Playboy

Publicat: 31/12/2020 | 09:50

Ion Boschet, Ionel Cojocea pe numele lui din buletin, a dispărut o lungă perioadă. A ajuns chiar de nerecunoscut, nu mai este deloc bărbatul înconjurat de femei frumoase și despre care toată lumea bună vorbea.

Celebru pentru unele relații în care și-a impus și ”legea pumnului”, Ion Boschet s-a mai liniștit, cel puțin asta se deduce din fotografiilor pe care replicaonline.ro le-a prezentat pe 30 decembrie. Boschet a fost surprins în timp ce își servea cafeaua singur, în celebra cafenea bucureșteană Nuba, pe la ora 10 dimineața.

De-a lungul timpului, Ion Boschet a fost implicat în multe scandaluri, unele finalizate cu violență. Avea să devină cunoscut după ce a bătut-o în plină stradă pe Andreea Spătaru, pe atunci iubita lui. Și a bătut-o rău pe fostul iepurat Playboy, episod petrecut în urmă cu 13 ani.

Cum arată acum Ion Boschet, devenit celebru după bătaia pe care i-a dat-o fostului iepuraș Playboy

În toamna anului 2010, Ion Boschet șoca lumea mondenă, anunțând că s-a cuplat cu Mariana Moculescu, fosta soție a celebrului compozitor Horia Moculescu. Se pare că între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Idila a durat până în vara următorului an. Când Boschet punea ochii pe Daniela Crudu și intra cu ea într-o relație. Scurtă și aceasta.

A luat și bătaie soră cu moartea Ion Boschet! În vara anului 2019, a fost ”măcelărit” în fața locuinței sale, în cartierul Tei din București, totul din cauza unei sume uriașe de bani pe care a împrumutat-o, dar a ”uitat” s-o returneze.