Cum arată acum Ioana Tufaru după ce a slăbit zeci de kilograme! Boala secretă care a făcut-o să slăbească dramatic

Publicat: 23/06/2020 | 10:14

Ioana Tufaru a trecut printr-o transformare incredibilă! A slăbit peste 70 de kilograme, iar acum viața ei a luat-o pe un drum mai bun. Surplusul de kilograme a făcut-o pe Ioana să se îmbolnăvească, iar dacă nu reușea să ajungă la o greutate normală, aceasta își risca viața.

Ioana Tufaru suferea de obezitate morbidă

În 2017, Ioana Tufaru lua o decizie care avea să-i schimbe radical viața. Pe 3 octombrie a ajuns la spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului. Doctorul care a acceptat să o opereze nu i-a cerut niciun ban. În plus, Ioanei i s-a montat și un inel gastric. Toate aceste eforturi nu au fost însă în zadar.

Așa arăta Ioana Tufaru, înainte de operația de micșorare a stomacului

Într-un an și jumătate, fiica regretatei Anda Călugăreanu a reușit să slăbească 75 de kilograme. Înainte de operație, Ioana Tufaru cântărea nu mai puțin de 165 de kilograme și suferea de obezitate morbidă. ”Nici nu mai puteam să merg. Oboseam, gâfâiam, mă dureau articulaţiile, viaţa mea devenise din nou un chin. Acum pot să funcţionez şi eu ca o femeie normală. Aş vrea să mai slăbesc 10 kilograme, dar dacă nu reuşesc, nu o să fac o tragedie din asta. În prezent mă simt bine în pielea mea”, povestea în urmă cu ceva timp Ioana.

Ioana Tufaru a slăbit peste 70 de kilograme după operație
Așa arată acum Ioana Tufaru

Viața ei s-a schimbat pe toate planurile după ce a slăbit. Ioana Tufaru s-a angajat ca actriță. Anul trecut, aceasta a început să colaboreze cu Teatrul Evreiesc de Stat. A fost o schimbare majoră pentru fata Andei Călugăreanu, care nu fusese niciodată angajată până la vârsta de 40 de ani.

Ioana Tufaru, probleme din cauza pandemiei de coronavirus

Chiar dacă mult timp a dus-o rău cu banii, Ioana Tufaru a avut noroc într-un final și a beneficiat de ajutorul unor oameni, care i-au oferit chiar și o casă. Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, i-a întins acesteia o mână de ajutor, iar acum Ioana are unde să locuiască împreună cu soțul ei și cu băiețelul lor, Luca.

Totuși, pandemia de coronavirus le-a îngreunat situația. Soțul Ioanei, Ionuț Mardare, a fost băgat în șomaj tehnic. Acesta lucrează la o firmă de salubritate și în toată perioada de carantină a primit doar 75% din salariu, adică 1.000 de lei. La această sumă s-a adăugat și ajutorul social pe care îl ia Ioana Tufaru de la stat, în valoare de 700 de lei. Alocația copilului este de 150 de lei. În perioada în care în România a fost declarată stare de urgență, Ioana nu a mai putut nici să-și continue colaborarea cu Teatrul Evreiesc de Stat, pentru că spectacolele au fost oprite.

Ioana are 43 de ani și este fiica celebrei Anda Călugăreanu, care a murit la doar 45 de ani. Aceasta suferea de cancer pulmonar și s-a stins din viață în 1992, când Ioana avea doar 15 ani.