Cum arată acum Doinița, fosta colegă a Laviniei Pîrva de la Spicy. Dacă bruneta s-a măritat cu Ștefan Bănică Jr și a e fericită, roșcata…

Publicat: 09/12/2019 | 09:14

Trupa Spicy făcea furori la începutul anului 2000, Lavinia Pîrva și Doinița Veleanu fiind două frumuseți care aprindeau imaginația bărbaților. ”Mi-e frică, mi-e frică să dorm singurică” a fost un vers care… a făcut ”istorie”, am putea spune, aflându-se, la vremea respectivă, pe buzele tuturor adolescenților.

Lavinia Pîrva s-a măritat cu Ștefan Bănică Jr. și nu a abandonat cariera artistică, dar Doinița Veleanu a renunțat la muzică, și-a întemeiat o familie, iar acum locuiește în Germania. Este mamă a două fetițe, iar soțul său este stomatolog. Doinița a fost fost căsătorită, doi ani de zile, și cu un um de afaceri din Bihor, însă a divorțat de acesta. Totuși, în 2008 și-a descoperit ”jumătatea sentimentală”, iar cuplul s-a mutat în Germania, la Hamburg.

Bineînțeles, o nouă viață înseamnă și o altă atitudine, iar Doinița Veleanu nu a făcut excepție de la regulă. Vestimentația fostei coleege de trupă a Laviniei Pârva s-a schimbat radical. De când a devenit mămică a renunţat complet atât la topurile sexy, cât şi la fustele scurte, iar astfel de apariţii sunt acum doar o amintire. În ceea ce privește culoarea părului, Doinița nu mai este roșcata de odinioară, însă rămâne la fel de frumoasă.

Doinița Veleanu trăiește în Germania