Cum arată acum Cornelia, cea mai bătrână dansatoare de manele. Cu ce își ocupă timpul, de când nu mai are evenimente

Publicat: 20/12/2020 | 20:41

Cornelia este cea mai bătrână dansatoare de manele și cu siguranță fanii ei s-au întrebat ce s-a ales de ea, în această perioadă de pandemie în care evenimentele au fost stopate.

Deși evenimente nu mai sunt și nici dansul nu mai merge ca odinioară, Cornelia dansatoarea, veterana manelelor, nu se lasă cu una, cu două! Cornelia postează numeroase fotografii pe contul ei de Facebook prin intermediul cărora le arată urmăritorilor că nu se plictisește deloc.

Mai exact, Cornelia dansatoarea s-a apucat de gătit și se pare că o face foarte bine! Contul ei de Facebook este plin cu diverse rețete, iar fanii o complimentează pentru talentul ei culinar.

Chiar dacă evenimentele au fost stopate de pandemia de coronavirus, Cornelia, cea mai bătrână dansatoare de manele, mai găsește câte o oportunitate de a face ceea ce știe cel mai bine și ceea ce iubește cel mai mult: să danseze! Tocmai de aceea, a participat recent la filmările pentru un Revelion de pomină, alături de artiști cunoscuți din industria muzicală.

Credeați că s-a schimbat prea mult?

Ei bine…nu! Știm cu toții că dansatoarei îi plac foarte mult ținutele excentrice, care ies în evidență la tot pasul, așa că pentru ultima ei filmare, Cornelia a ales să poarte o ținută formată din pantaloni și sacou, în dungi, în alb și violet, iar părul l-a coafat așa cum știe cel mai bine: într-o coadă prinsă sus.

Așa cum era de așteptat, din peisaj nu au lipsit celebrele gene lungi la care Cornelia nu poate renunța nici în ruptul capului și care au făcut-o cunoscută peste mări și țări, dar nici rujul strident, pe care îl aplică inclusiv atunci când iese la piață.