Cum arată acum Camelia Constantinescu cea care i-a dăruit lui Ștefan Bănică Jr. primul copil

Publicat: 19/01/2020 | 16:18

După ce s-a despărțit de Mihaela Rădulescu, Ștefan Bănică Jr. a început o relație cu Camelia Constantinescu. Au format un cuplu timp de cinci ani, iar femeia i-a dăruit artistului un băiat, Radu Ștefan, născut pe 7 februarie 2002.

Într-un final, povestea de dragoste dintre Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică Jr. s-a încheiat. Băiatul a rămas în grija mamei. Între timp, femeia și-a refăcut viața. Are o relație cu un medic stomatolog.

În prezent, Camelia Constantinescu arată foarte bine și pare mai fericită ca oricând.

Mama primului copil al lui Ștefan Bănică a cerut o mărire a pensiei alimentare

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică Junior au ajuns la proces, iar artistul a câștigat, anul trecut. Femeia care i-a dăruit un băiat lui Ștefan i-a cerut bărbatului o mărire a pensiei alimentare. Ea a înaintat acțiunea la Judecătoria Sectorului 2 București, acolo unde a pierdut.

Camelia Constantinescu a motivat cererea sa prin faptul că băiatul a crescut și are nevoie de mai mulți bani pentru a-l întreține. Dar completul de judecată a hotărât să respingă cererea, ba chiar a obligat-o pe femeie să îi plătească fostului ei iubit toate cheltuielile de judecată. Acestea s-au ridicat la 3.100 de lei.