Cum arată acum Bogdan Oancea, cel mai controversat concurent de la Insula Iubirii. Este de nerecunoscut!

Publicat: 05/01/2021 | 22:10

Cine a fost fan Insula Iubirii nu are cum să nu-și amintească de cel mai controversat personaj din cadrul reality show-ului, Bogdan Oancea. A venit în Thailanda alături de Gia, iar relația lor a scos la lumină comportamente nebănuite, la care niciunul dintre ei nu s-ar fi gândit până atunci. Cu toate acestea, timpul a trecut, iar fostul concurent este, acum, de nerecunoscut.

Bogdan Oancea de la Insula Iubirii este de nerecunoscut. Fostul concurent este mai îndrăgostit ca niciodată și se pare că în viața lui toate merg așa cum își dorește. Pe rețelele de socializare, fostul partener al Giei postează numeroase imagini cu el și noua iubită pe care a și cerut-o, acum câteva luni, de soție.

Mai mult, Bogdan și-a schimbat și look-ul și a renunțat la blondul platinat din păr, în favoarea părului său natural, brunet. Și-a lăsat barba să crească și adoptă, în prezent, numeroase ținute office, pesemne că a renunțat la copilăriile pe care le-a afișat la Insula Iubirii.

Gia și Bogdan, parcurs halucinant la Insula Iubirii

Gia a povestit că, de-a lungul timpului, a fost martoră a unor momente pe care Bogdan le-a petrecut cu alt bărbat din grupul său de prieteni, dar, spune ea, erau făcute din teribilism. La Insula Iubirii, fosta concurentă şi-a ridicat câteva semne de întrebare, realizând că scenele se repetă, iar de această dată nu par tocmai glume.

„Într-adevăr, în anturajul lui, au fost interacţiuni de tipul ăsta, dar la modul de teribilism, să-i şocăm pe ceilalţi, nimic deosebit. Par foarte multe glumiţe cu tentă de genul, dar mi se pare că a dus-o prea departe şi insistă pe asta. Înţeleg că este un tipar care se repetă. Sunt lucrurile pe care le aflu şi eu ca şi voi. Atunci am privit situaţia ca pe o glumă. În afară de cazul izolat de care am povestit, nu ştiu de altceva. În honeymoon a fost o tâmpenie, o glumă pe care am pornit-o eu. Am zis că mergem în piscină, am zis în glumă că iau bermudele lui, fără niciun fel de gând. El a zis că ia costumul de baie şi… Nici măcar nu era o provocare.”, a dezvăluit Gia la „Insula Iubirii”.