Cum arată acum Bianca Neagu? Bibi din telenovela „Numai iubirea” are 23 de ani și e de nerecunoscut

Publicat: 12/01/2020 | 11:45

Bianca Neagu este actrița care a interpretat-o pe Bianca Bratu, în telenovela românească „Numai iubirea”. Ea are cum 23 de ani și este o femeie matură.

Au trecut aproape 16 ani de la prima apariție a Biancăi pe micile ecrane. Cariera ei a început la vârsta de 8 ani, cu apariția în „Numai iubirea” și a continuat cu alte  producții românești ca: „Păcatele Evei“, „Mama după ora 5“, „Inimă de ţigan“ şi „Daria, iubirea mea“.

Fanii Biancăi Neagu i-au simțit lipsa și au fost dezamăgiți când au aflat că această a abandonat cariera de actriță. Ea a făcut un master în logopedie și a ales o carieră în acest domeniu. (CITEȘTE ȘI: TRANSFORMAREA ȘOCANTĂ A LUI DAN BORDEIANU! CUM ARATĂ FOSTUL IUBIT AL ADELEI POPESCU, LA 10 ANI DUPĂ CE S-A RETRAS DIN SHOWBIZ)

La 16 ani de la debutul pe scena publică, Bianga Neagu s-a reîntors. Ea a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, unde a povestit despre viața ei și ce planuri are.Bianca s-a schimbat foarte mult, a crescut și acum este o femie în toată regula.

 „M-am descoperit. Mi-am descoperit limitele, mi le-am depăşit, m-am creat. Am avut timp să mă dezvolt profesional şi personal. Sunt bucuroasă şi împlinită de ultimii 16 ani. Acum sunt logoped, lucrez cu copiii. Îi ajut să înveţe să vorbească corect, pentru că este foarte important şi, din păcate, sunt foarte mulţi copii care au probleme. În perioada 4-6 ani, se dezvoltă cel mai bine limbajul şi trebuie, noi, logopezii, să facem ajustările necesare“, a povestit tânăra.

Chiar dacă este foarte mulțumită de meseria și cariera ei, tânăra a spus că îi lipsește actoria, că ar vrea să se întoarcă la ea.„Mi-e foarte dor de actorie. M-am concentrat mai mult pe cea de-a doua mea pasiune, logopedia, şi am luat o pauză destul de lungă. Mi-ar plăcea să revin pe micile ecrane. Nu am renunţat, îmi doresc să fac ceva“, a mai spus Bianca Neagu.

Deși este destul de ocupată, Bianca Neagu a avut timp și de viața personală. Ea are un iubi de cinci ani, alături de care se simte fricită și împlinită. „Sunt implicată într-o relaţie, de cinci ani. Ne înţelegem foarte bine. Ne iubim. Sunt gânduri serioase, ne este foarte bine“, a declarat Bianca