Cum arată acum Alexandra Dinu, la 16 ani de la divorțul de Adrian Mutu. Cei doi au împreună un băiat

Publicat: 16/12/2019 | 15:26

Alexandra Dinu a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Mutu, căruia i-a fost soție și i-a dăruit un băiat, pe Mario. În urmă cu 16 ani, cei doi au divorțat, iar de atunci toate au mers ca pe roate, atât în viața personală, cât și pe plan profesional. Alexandra trăiește visul american alături de iubitul ei, care nu și-a dorit să locuiască singur peste Ocean, așa că s-au stabilit amândoi acolo.

Chiar dacă anii au trecut, blondina a rămas la fel de frumoasă și arată senzațional la cei 38 de ani. A renunțat la blondul aprins, pe care îl avea acum ceva ani, adoptând o culoare mai naturală, care o prinde foarte bine.

A ajuns la Los Angeles, dorind să își facă o carieră în actorie. Alexandra Dinu a apărut în câteva pelicule, iar cel care a ajutat-o în acest demers cinematografic a fost chiar iubitul ei, Jeffrey Greenstein, care este producător de filme. Relația lor este una solidă, cu atât mai mult cu cât iubitul ei se înțelege foarte bine cu Mario, băiatul pe care ea îl are cu Adrian Mutu.

„Faptul că am un copil a fost ca un test pentru iubitul meu la începutul unei noi relaţii. Consider că un bărbat care te iubeşte cu adevărat nu are cum să nu-ţi iubească la fel de mult şi copilul. Nu aş fi putut să am o relaţie decât cu un bărbat care nu doar îmi acceptă copilul, dar îl iubeşte şi e fericit să îl aibă parte din viaţa lui. Ceea ce mi s-a părut important în astfel de situaţii este ca Mario să înţeleagă că partenerul meu de viaţă nu este noul lui tată.”, a declarat, la un moment dat, Alexandra Dinu.

Mario, fiul ei și al lui Adrian Mutu, a fost operat pe cord deschis

Atunci când avea doar 11 ani, Mario a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă, fiindu-i descoperite unele probleme la inimă. A fost operat pe cord deschis, părinții fiind, pe bună dreptate, alarmați, iar Alexandra Dinu a spus, la vremea respectivă, ce s-a întâmplat. Un ”murmur” la inimă, descoperit de doctor, o electrocardiogramă care a descoperit afecțiunea, iar apoi a urmat intervenția chirurgicală

„Acum că totul a trecut, vreau să vorbesc despre asta. Pentru a lansa un apel părinţilor care nu cunosc ce probleme au la inimă şi care, în tăcere, afectează sănătatea copiilor noştri. Şi pentru a lansa o campanie de prevenire. Eu nu mi-am dat seama de nimic. Pediatrul lui, la o vizită de rutină, a simţit un murmur la inimă… M-a sfătuit să-i fac o electrocardiogramă, unicul test care permite descoperirea acestei probleme”, a declarat Alexandra Dinu în urmă cu mai mult timp.