Cum ar putea arăta plajele în această vară? Italienii au găsit soluția pentru ca fiecare spațiu să fie izolat! FOTO

Publicat: 15/04/2020 | 08:06

În contextul pandemiei de coronavirus se plănuiesc idei și pentru traversarea acestei veri care, de altfel, este compromisă deja. Italienii și-au imaginat că, pentru a putea merge la plajă în următoarea lună, trebuie să existe niște bariere separatoare. Astfel, o companie a propus amplasarea unor astfel de plăci din plexiglas.

Italia nu scapă de scenariile negre despre răspândirea coronavirusului și creează soluții și pentru vara 2020. La Repubblica scrie că „faza a doua” a măsurilor de relaxare e departe, prin urmare, aceșia trebuie să vină cu idei noi de combatere a oricăror infecții.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI. Fotografia care a stârnit un val de furie pe internet. Creatorul de modă

O companie de lângă Modena a proiectat bariere separatoare din plexiglas pe plajă, în încercarea de a-şi imagina cum va fi întoarcerea la plajă. Claudio Ferrari, proprietarul companiei, a spus că ideea s-a născut atât pentru a proteja oamenii, cât şi pentru a da posibilitatea reînceperii activităţii.

Compania produce deja „ecrane din plexiglas” pentru bănci şi farmacii şi s-a gândit că ar putea fi amplasate şi pe plaje.

Există cereri deja

Cutiile transparente din plexiglas şi profile de aluminiu au pereţi de 4,5 metri, cu un „acces” de la un metru şi jumătate.

CITEȘTE ȘI: STUDIU. Cum şi de ce a scăzut coeficientul de inteligenţă al românilor

„Putem produce barierele în orice mărime sau formă”, a spus Ferrari, potrivit Mediafax, omul de afaceri afirmând că există deja cerere pentru aceste separatoare.

Printre propunerile pentru relansarea activităţii se numără şi lăsarea a minim 3 metri între umbrelele de pe plajă.