Cum ar fi căzut nașul Adelinei Pestrițu „victimă” fiului maestrului Năsturică. La mijloc e vorba de doi bolizi de 400.000 de euro, care au fost ridicați de Poliție, sub suspiciunea de furt

Publicat: 30/12/2020 | 23:25

Un Lamborghini alb, a cărui valoare atinge aproximativ 200.000 de euro, a fost ridicat de pe stradă de polițiștii de frontieră din Constanța! Era știrea care făcea carieră într-o zi de duminică. Proprietarul – Daniel Rafte, naș al Adelinei Pestrițu, între altele, dar nu asta e surpriza, ci faptul că omul de afaceri s-a trezit acuzat că ar fi ”furat” bijuteria pe patru roți, care fusese dată dispărută de pe tărâm nemțesc. CANCAN.RO are detaliile uluitoare, în exclusivitate.

Afaceristul constănțean Daniel Rafte s-a trezit cu bolidul său, un Lamborghini alb, confiscat! Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă depistaseră automobilul parcat neregulamentar, iar, pentru că acesta figura ca furat în Germania, l-au ridicat și l-au depozitat la sediul instituției.

Nu înainte ca polițiștii de la Rutieră, chemați și ei la locul ”faptei”, să-i aplice proprietarului o amendă pentru parcare neregulamentară. Până aici, nimic senzațional. Acum începe uluitoarea poveste. 

Bolidul lui Daniel Rafte, ridicat de Poliția de Frontieră, sub suspiciunea de furt

Intră în scenă fiul maestrului Năsturică

Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că lui Rafte i-au fost ”ridicate” nu una, ci nu mai puțin de cinci mașini. Preventiv, se pare. Două dintre ele, acel Lamorghini alb, dar și un Mercedes G Class, evaluat tot la 200.000 de euro, ar fi fost cumpărate din Germania, de la Lorenz-Michael Năsturică, fiul lui Lorenz Năsturică-Herșcovici, maestru violonist, concertmaistrul Orchestrei Filarmonicii din Munchen.

Tranzacția ar fi avut loc în Germania, iar Daniel Rafte i-ar fi virat banii în cont vânzătorului, cel puțin așa susțin sursele noastre. Totul s-ar fi făcut prin firmă. Fiind cumpărător de bună credință, omul de afaceri din Constanța nu și-ar fi pus nicio clipă problema că ar fi ceva în neregulă. (NU RATA: RUBY A SEMNAT PENTRU UN ASTON MARTIN VOLANTE, EDIȚIE LIMITATĂ, PREȚ DE PORNIRE 165.000 €)

Astfel, Daniel Rafte avea să se afle în situația de a da explicații pentru tranzacțiile făcute și în urma cărora a și virat o grămadă de bani. Nu ar fi acuzat de nimic ilegal, doar că autoritățile române fac, la această oră, verificări amănunțite privind proveniența mașinilor, dar și legalitatea introducerii lor în România.

Asta după ce se constatase că Lamborghini-ul și Mercedes-ul G63 AMG figurează ca bunuri căutate pentru confiscare, după o alertă introdusă de autoritățile din Germania. (CITEȘTE ȘI: PRINȚIȘORUL IMOBILIARELOR” DIN CLUJ A APĂRUT ÎN CAPITALĂ CU UN FERRARI 812 GTS SPIDER DE 600.000 €)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.