Cum ar arăta Terra dacă toți oamenii ar dispărea. Imagini virale în plină pandemie COVID-19

Publicat: 10/04/2020 | 10:57

Epidemia de COVID-19 a ridicat multe semne de întrebare în toate domeniile și, potrivit celor mai noi informații, 95.767 de persoane au murit din cauza acestei boli rare. Alte 1.605.809 au fost diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus, iar medicii de pe întreg mapamondul fac tot ce pot ca să le salveze. Zilele acestea a devenit viral un clip în care este prezentat cu date clare, dar și imagini cum ar arăta Terra dacă toți oamenii ar dispărea. Unii dintre cei care au privit imaginile nu și-au putut stăpâni lacrimile din cauza emoțiilor puternice.

Citește și: Coronavirusul a suferit mutații. Semnele să văd pe piele. Un nou simptom alertează medicii

Cum ar arăta planeta Terra dacă oamenii ar dispărea complet

Conform statisticilor oficiale, pe planeta noastră există peste 7.776.777.033 de oameni, relatează www.worldometers.info. Dacă toți ar dispărea, Terra, lumea pe care noi o cunoaștem în prezent ar deveni un loc complet diferit. În urma unui studiu, o echipă de cercetători a ajuns la concluzia potrivit căreia, în doar câteva ore, cele mai multe lumini de pe întreg mapamondul s-ar opri pentru totdeauna, pentru că centralele electrice ar rămâne fără combustibil. În plus, panourile solare vor fi acoperite de praf, iar singurele centrale electrice care vor continua să funcționeze vor fi stațiile hidroelectrice.

La două sau trei zile de la dispariția omenirii, cele mai multe dintre stațiile de metrou vor fi inundate, pentru că pompele care ar trebui să scoată apa ar înceta să mai funcționeze. După 10 zile, animanele de companie și cele din ferme ar muri de foame. Între timp, se vor forma haite de câini și vor vâna alte animale. După o lună, apa de răcire din centralele nucleare se va evapora, iar acest lucru ar provoca o serie de dezastre în întreaga lume. Radiațiile vor fi mai puternice decât cele înregistrate la Fukushima și în urma accidentului nuclear Cernobîl, au avertizat oamenii de știință. Planeta și-ar reveni în cele din urmă după contaminarea radioactivă. Dar, din nefericire, la un an de la dispariția oamenilor, sateliții din jurul Terrei ar începe să cadă din orbita lor, iar pe cer se vor crea ceea ce specialiștii au numit “stele căzătoare” ciudate.

Află și: SCHIMBĂRI. Ce se întâmplă cu Pământul, în această perioadă. Oamenii de știință

După 25 de ani, vegetația va acoperi lumea, tot ce oamenii au contruit, iar unele orașe vor fi îngropate în pământ. La 300 de ani de la dispariția oamenilor, clădirile de metal, podurile și turnurile vor începe să se rupă din cauza coroziunii. După 10.000 de ani, singurele dovezi ale existenței noastre pe planeta Pământ vor fi construcțiile din pietre pe care le-am făcut. Este vorba despre piramidele din Egipt, Marele Zid Chinezesc și Muntele Rushmore din Statele Unite.

Nu rata: Scrisoarea noului coronavirus pentru omenire “Acțiunea mea vă va costa vieți. Am dorit să înțelegeți cât de importantă este o îmbrățișare, dialogul”. Video-ul a făcut înconjurul lumii

What Would Happen If All Humans Disappeared?

What Would Happen If All Humans Disappeared?

Publicată de Hashem Al-Ghaili pe Duminică, 4 februarie 2018

Află și: Imagini cutremurătoare! Cum ar arăta planeta dacă toată gheața de la poli s-ar topi

Dacă liderii statelor de pe mapamond ar evita un eveniment care ar provoca sfârșitul omenirii, cum ar fi: apocalipsa nucleară auto-provocată sau un asteroid ucigaș, viața pe Terra ar putea să continue încă 500 de milioane de ani. Mai mulți cercetători au declarat că, peste 6 miliarde de ani, Soarele se va transforma într-unul roșu și uriaș.