Cum aplică o tânără din Craiova terapia Reiki pe animalele de companie. „Când un câine îți linge mâna, el…”

Publicat: 05/06/2020 | 19:03

O meserie mai puțin cunoscută este practicată cu succes de o tânără din Craiova. Ea ajută animalele de companie să treacă peste anumite traume psihologice, cum ar fi cele provocate de accidente, abandon sau răni. Fiorela Costea apelează la terapia Reiki pentru a ajuta animăluțele, iar CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile inedite.

Cei mai buni prieteni ai multor oameni sunt animalele lor de companie. Acestea fiind, de fapt, esența iubirii necondiționate, potrivit crezului tinerei din povestea noastră. Iar, pentru tratarea lor, ea apelează la metode mai puțin obișnuite. (VEZI ȘI: Care sunt, de fapt, simbolurile Reiki și la ce te ajută ele cu adevărat)

„Puțini știm că animalele de companie vin în viețile noastre pe rezonanță, ei ne oglindesc și reflectă întotdeauna energia pe care o emanăm. Animalele răspund rapid la terapie, dar este bine să se lucreze și cu stăpânul, adeseori animalul preia afecțiunea stăpânului din dorința de a-l proteja, motiv pentru care este bine să îți purifici regulat animalul de energia negativă acumulată.

Câinii sunt hiper-receptivi la vibrațiile psihice, având anumite simțuri suplimentare. Atunci când un câine intră în contact cu tine și îți linge mâna el citește ce se întâmplă în corpul tău și în viața ta. Își dă seama imediat dacă ești speriat sau calm, dacă te simți stresat sau dacă ai nevoie de iubire. În continuare, el începe să secrete feromoni, să își schimbe pulsul și energia, care te pot vindeca sau alina”, spune Fiorela. (VEZI AICI: Un maestru Reiki face lumină în cazul recuperării miraculoase a artistului Gabriel Cotabiță)

Lucky, cel mai norocos câine

Craioveanca explică detaliat și cum a vindecat, de curând, o cățelușă.

„Ea este Lucky, iar numele său nu este întâmplător. O să vă spun pe scurt povestea ei. A fost salvată la numai cateva zile din mijlocul străzii, unde a ajuns târându-se, plină de pământ, din șanțul în care a fost aruncată. A mers într-o familie iubitoare, unde a învățat că merită să fie îngrijită, respectată și mai ales iubită.

„Câinii sunt hiper-receptivi la vibrațiile psihice”, spune Fiorela

La un an, aproximativ, Lucky a fost lovită de mașină, iar lăbuța sa a fost complet ruptă. Medicii au fost rezervați privind șansele ca ea să își mai folosească laba, unii sugerând chiar amputarea acesteia. După intervenția chirurgicală, lăbuța i-a fost salvată, însă Lucky nu călca deloc în ea, nu se ajuta la mers, iar mușchii săi se atrofiaseră vizibil. Acum face Reiki, iar mobilitatea este recuperată în proporție de 70% la sută, pășește, aleargă și se bucură de o stare optimă de sănătate. (CITEȘTE ȘI: Incredibila poveste a femeii cu 400 de câini)

V-am spus povestea ei, pentru a da șanse altor patrupezi la o stare de sănătate completă. Însă menționez că minunile nu există, aici este vorba de energii din planurile subtile, ce au fost îngăduite de la cel mai înalt nivel al Supraconștiinței, pentru a facilita vindecarea sa. Și animalele au îngeri păzitori și ghizi spirituali, care vin în ajutorul lor ori de câte ori e nevoie”, mai spune tânăra.

„Exemplul tău va motiva o altă persoană

Fiorela dă și exemple despre cum s-ar putea îmbunătăți starea oamenilor, dacă s-ar îmbunătăți cea a animalelor.

„Nu este nevoie să faci parte dintr-o Asociație de salvare a animalelor. Începe cu animalele străzii pe care le ai în jur, hrănește-le! Exemplul tău va motiva o altă persoană și precum efectul undei, vom învăța iubirea aplicată.
Doar ajutând pe cei de lângă tine, poți ajunge la cei ce sunt mai departe”, mai spune tânăra.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)