Cum am fotografiat-o pe „Milionăreasa de la Catedral Residence”, la shopping cu Bentley-ul

Publicat: 03/05/2021 | 23:19

Ana-Maria Sztankovics, cunoscută drept „Milionăreasa de la Catedral Residence”, a dovedit, încă o dată, că are prestanță și că se respectă indiferent de ocazie. Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o la cumpărături, în zona Dorobanți, cu un Bentley care valorează în jur de 250.000 de euro. Afacerista este obișnuită în mod evident cu luxul, iar imaginile pe care vi le prezentăm sunt grăitoare în acest sens.

Este proprietara “Catedral Residence” și “Ideal Residence”. Un dezvoltator imobiliar de succes care și pe timp de pandemie și-a gestionat corespunzător afacerile. Ana-Maria Sztankovics este un personaj discret, care rar apare în lumina reflectoarelor. Este, însă, o femeie cu valoare în adevăratul sens al cuvântului. Cu capital și cu mult bun gust.

Recent, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Ana-Maria Sztankovics în Capitală, în zona Dorobanți. Îmbrăcată elegant, milionăreasa a făcut un mic “popas” la Leonidas, de unde a făcut câteva cumpărături. Sesiunea nu s-a încheiat aici. Dezvoltatorul imobiliar a mers și la Promenada Mall, de unde s-a aprovizionat ca orice om cu ocazia sărbătorilor. (CITEȘTE ȘI: DISCRETUL MILIONAR ROMÂN A REAPĂRUT ÎN CAPITALĂ CU UN ROLLS ROYCE CULLINAN, DE 400.000 €)

Ana Maria Sztankovics, milionăreasa de la “Catedral Residence”, la cumpărături cu un Bentley de 250.000 de euro

Ana-Maria Sztankovics, un dezvoltator imobiliar de succes

La cumpărături, logic, având în vedere ce statut are, Ana-Maria Sztankovics s-a prezentat cu un Bentley Continental GT First Edition care, în acest moment, valorează nu mai puțin de 250.000 de euro. Proprietara “Catedral Residence” și “Ideal Residence” a părut foarte relaxată și a preferat să nu iasă cu nimic în evidență. “Bijuteria” pe care o conduce a atras, totuși, privirile.

După ce a făcut cumpărăturile, Ana-Maria Sztankovics s-a retras, cel mai probabil, spre propria reședință. De unde, cel mai probabil, aștepta oferte pentru unul dintre apartamentele pe care le deține în “Catedral Residence”. Unde, spre exemplu, prețul pentru un apartament cu două camere, spațios, modern, decomandat, având o compartimentare de 62.22 mp utili cu balcon, depășește 100.000 de euro. (NU RATA: EXCENTRICUL MILIONAR, „CAVALERUL” CU FERRARI. A „TĂIAT” BUCUREȘTIUL ÎN DOUĂ CA SĂ LASE ACASĂ O BRUNETĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.