Cum am filmat-o pe“Regina Nopții” din București, la “socializare” cu un macho misterios

Publicat: 28/04/2020 | 23:34

În plină pandemie de COVID-19, Mădălina Dorobanțu a socializat – ce-i drept, păstrând distanța regulamentară – cu un macho misterios, în zona de nord a Capitalei, lângă parcul Herăstrău. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu cea care, în urmă cu patru ani, avea o relație cu Matei Stratan, fiul lui Mr. Cash. (VEZI ȘI: SEXY-PATRONEASA MEDLIFE ÎȘI ASORTEAZĂ MASCA ȘI MĂNUȘILE LA OUTFIT)

Patroană de club şi fashion icon, Mădălina Dorobanțu a fost supranumită, pe merit, ”Regina nopţii”, grație faptului că s-a remarcat ca o persoană activă, tot timpul gata de distracție, în special în localurile de lux din București. De regulă, vedeta era însoțită doar de bărbați “unul și unul”, Matei Stratan fiind cel mai sonor nume cu care s-a afișat și cu care a avut o relație. (NU RATA: Mădălina Dorobanţu a lovit fulgerător)

COVID-19 i-a dat “block” la distracție

Povestea de iubire dintre “Mama Gaia” (care deţine o mare parte din faimosul club din Capitală) și fiul lui Mr. Cash (așa cum este alintat Dan Stratan) a durat destul de mult și a devenit chiar una cât se poate de serioasă. Dar, în cele din urmă, cei doi s-au despărțit, iar milionarul ieşean s-a “consolat” în braţele superbei Mădălina Ghenea, cea care l-a şi făcut tătic pentru prima oară.

Mădălina Dorobanţu, în perioada când forma un cuplu cu Matei Stratan

După separare, Mădălina Dorobanțu și-a văzut de propria viață și a continuat să fie sufletul petrecerilor din viaţa de noapte bucureşteană. Pandemia de COVID-19 a obligat-o, însă, ca de altfel pe toți românii, să ia o pauză. În prezent, “Mama Gaia” iese din casă doar ca să facă mișcare și să se aprovizioneze, nicidecum pentru a se distra în club, așa cum era obișnuită. (CITEȘTE ȘI: BROMANIA & SEXOASA LUI RĂZVAN ȘI DANI S-AU PLICTISIT RECIPROC ÎN NUBA!)

Plimbare lângă Herăstrău, alături de un macho misterios

Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe ”Regina nopţii” în zona Nordului din Capitală, unde de altfel și locuiește, la o scurtă plimbare în jurul parcului Herăstrău. Nu era singură, ci însoțită de un tânăr, cu care a socializat intim, ținând, totuși, cont de regulile de distanțare socială impuse de autorități pe durata crizei pandemice.

Cei doi parteneri de discuție erau îmbrăcați lejer, semn că au ieșit inclusiv să facă mișcare. Ambii au avut mască de protecție, la care, pentru câteva secunde, au renunțat, în special când făceau conversație. Au păstrat, însă, tot timpul, distanța „regulamentară”. Plimbarea a durat câteva minute și, cu siguranță, le-a făcut bine.

Mădălina Dorobanțu a socializat cu un tânăr lângă parcul Herăstrău

(NU RATA: FIICA ”SEXY-IMPRESAREI”, APARIȚIE DE SUPER-FIȚE LA NUBA: PANTALONI GUCCI + BALENCIAGA!)

În concluzie, până când starea de urgență va fi ridicată, Mădălina Dorobanțu se mulțumește doar cu astfel de momente de relaxare. Dar, cu siguranță, abia așteaptă ca localurile de noapte să fie, din nou, deschise. Trebuie, din păcate, să mai aibă răbdare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)