Cum am filmat-o pe Vulpița la shopping în… benzinărie. În pantaloni cu sclipici, machiată ca la Acces Direct, cu o coafură Star Wars și…

Publicat: 10/05/2020 | 23:23

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini ireale cu vedeta de la Antena 1. Vulpița de la ”Acces Direct” a avut o apariție ”răvășitoare” într-o benzinărie din București.(CITEȘTE ȘI: CUM A ÎNCERCAT O ADMIRATOARE 65+ SĂ-L VRĂJEASCĂ PE JADOR CU IMAGINI XXX. „SE POZASE ÎN CASĂ, COMPLET GOALĂ ȘI…”)

Cu toate că a fost pusă pe liber de Antena 1, Vulpița din Vaslui, personajul principal, în ultima perioadă, în emisiunea ”Acces Direct”, pare să fie pe cai mari. Tânăra care a adus Antenei 1 audiențe colosale nu pare să fie afectată de ruperea contractului. (NU RATA: TOP 30 VEDETE CARE “S-AU JUCAT” CU SUTIENUL PE PLAJĂ. CE LOCURI OCUPĂ ÎN CLASAMENT MIHAELA RĂDULESCU, LOREDANA GROZA, OANA ZĂVORANU, RUBY SAU ROXANA VANCEA)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Vulpița într-o benzinărie din Capitală. Împreună cu o prietenă, vedeta de la Antena 1 a ales să-și facă cumpărăturile din stația de alimentare cu carburanți.

Vulpița, apariție de senzație în benzinărie

Tânăra simplă din provincie care a fost adusă în lumina reflectoarelor de Antena 1 pare să fie transformată radical. Mai sclipitoare ca niciodată, Vulpița a mers să-și cumpere o gustare într-un „mare stil”. Vedeta de la ”Acces Direct” a abordat o ținută care fura privirile tuturor.

Și-a asortat pantalonii cu sclipici și tricoul inscripționat cu Femme (femeie, în franceză) cu o pereche de adidași care păreau să fie copia perfectă a unui brand celebru. Nici când vine vorba de machiaj și de coafură, Vulpița nu s-a lăsat mai prejos. Din câte se pare, a apelat la un profesionist în machiaj, iar coafura părea inspirată din Star Wars. Mai exact, o încercare de a imita modul în care își purta părul celebra Rey, personajul principal din ultima trilogie a seriei. (VEZI ȘI: VIOREL A TRĂDAT-O PE VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT! A BĂTUT PALMA CU CONCURENȚA)

Vulpița din Vaslui, coafură inspirată din Star Wars și pantaloni cu sclipici

Nu se teme de COVID

Din câte se pare, nimeni nu i-a făcut Vulpiței ”instrucția” pentru pandemie. Deși erau mai mulți clienți în benzinărie, ea nu a purtat nici mască, nici mănuși. Nici distanțarea socială nu părea să fie o prioritate pentru celebra Vulpiță. (VEZI ȘI: “SHARPELE NEBUNU” BLOCA ORE ÎN ȘIR BENZINĂRIA CU ROLLS-UL + SCANDALURI ÎN TRAFIC ȘI VECINI TERORIZAȚI)

Vulpița la shopping în… benzinărie

”Regele” Salam i-a ironizat pe Vulpița și Viorel

Telenovela dintre Vulpița și Viorel a ajuns și la urechile lui Florin Salam. Regele manelelor a făcut un video pe contul său de Youtube în care a vorbit deschis despre cele două personaje de la Antena 1. Fără să stea pe gânduri, Florin Salam i-a ironizat pe Vulpița și Viorel și i-a comparat cu Brad Pitt și Angelina Jolie, după care a mărturisit că le-ar da, de bună voie, o sumă de bani pentru a nu mai apărea la televizor. În clipul postat de Salam s-au mai aflat și alți maneliști, care au râs și s-au distrat de spusele marelui artist.

”Avem și noi un mesaj artistic, dacă vreți. Ne uităm la băiatul ăla, Viorel și la Vulpița, cum ar fi Brad Pitt și cu Angelina Jolie, gen, ca idee. Le-aș da câteva mii de euro ca să nu mai stea”, a zis Florin Salam. ”Ți-ar sta bine, lângă Vulpița, că-i la fel ca mulți lăutari care au ieșit acum ca și ei”, a mai completat Florin Salam.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)