Cum am filmat-o pe Elena Udrea, la nici 24 de ore după condamnare

Publicat: 04/03/2021 | 23:40

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a fost condamnată la opt ani de închisoare în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009. La nici 24 de ore de la cumplita veste pe care a primit-o, blondina a ieșit în parc, la o plimbare relaxantă, alături de soțul și fiica sa.

Elena Udrea nu se lasă afectată de condamnarea pe care a primit-o și se relaxează așa cum poate, alături de familia sa. CANCAN.RO vă prezintă imagini exclusive cu fostul ministru al Turismului, în compania lui Adrian Alexandrov și a fiicei lor.

Pentru că temperaturile de primăvară încep să fie din ce în ce mai prietenoase, cei trei s-au plimbat și s-au simțit foarte bine împreună. Elena Udrea și Adrian Alexandrov au adoptat ținute lejere, dedicate ieșirilor în aer liber, pentru ca plimbarea să fie cât mai plăcută.

Interesant este că, la un moment dat, Adrian Alexandrov părăsește „întrunirea”, dar Elena Udrea rămâne alături de fiica ei, dar și de bona care însoțește familia ori de câte ori este nevoie.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, alături de fiica lor, în parc

Elena Udrea ar putea fi pusă sub control judiciar

Condamnarea la închisoare, în primă instanță, nu ar fi singura problemă a Elenei Udrea. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) cer Curții de Apel București plasarea sub control judiciar a fostului ministru al Turismului, a anunțat G4Media.ro, citând surse judiciare. Procesul ar fi programat chiar astăzi, la ora 11:00.

O eventuală plasare sub control judiciar ar împiedica-o pe Elena Udrea să părăsească țara înainte de condamnarea definitivă în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009. Demersul procurorilor DNA s-ar întemeia pe două considerente: istoricul Elenei Udrea, care a fugit din țară înainte de condamnarea definitivă din dosarul „Gala Bute”, precum și declarațiile recente făcute de fostul ministru, în urma condamnării.

Elena Udrea, declarații șocante după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare

În vârstă de 47 de ani, Elena Udrea a primit mai multe condamnări pentru spălare de bani și luare de mită. Acestea au fost contopite și a rezultat o pedeapsă de șase ani de închisoare cărora li s-a adăugat un spor de doi ani.

“Această femeie a ținut să mă condamne pe fiecare acuzație a procurorilor. Dovadă mai mare de slugărnicie, de răspuns la comandă, că nu pot să cred că are ceva personal cu mine, nu pot să cred că mă urăște pe mine atât de tare încât să țină să mă condamne chiar și pe cele mai absurde acuzații care s-au adus în acest dosar. Femeia asta a dat o decizie absurdă! Nu știu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte”, a declarat fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale, în cadrul unui interviu oferit la Antena 3.

“Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat în Justiție și că poți să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute. Că poți să te aperi, să aduci probe și să demonstrezi că acuzațiile procurorilor doamnei Kovesi sunt nelegale, nedovedite. Am probat în acest dosar, chiar nu știu ce puteam să mai fac. Din acest punct de vedere sunt liniștită, am făcut tot ce se putea face. Am adus toate probele care se puteau aduce că acuzațiile procurorilor erau rupte de realitate”, a mai precizat fostul ministru al Turismului. (NU RATA: VESTE BOMBĂ ÎN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. ELENA UDREA ȘI ADRIAN ALEXANDROV S-AR FI DESPĂRȚIT! CE SPUNE OMUL DE AFACERI)

“Dacă ar fi vrut să mă condamne, doar dacă este ordin, e ordin să o condamnăm pe Elena Udrea, cu atât mai mult în dosarul lui Traian Băsescu. Sistemul de astăzi, habar nu am cine o mai da ordine, nu știu cine mai merge cu plicul galben. Nu știu dacă de la SRI, habar nu am dacă există o miză. Eu am sperat că nu mai sunt o miză pentru nimeni. Am sperat că voi avea parte de o judecată corectă. Dacă voiai neapărat să mă condamni, găseai un argument la oricare altă faptă, nu aici unde singur recunoști că nu există text de lege”, a mai afirmat vedeta pentru jurnaliștii de la Antena 3.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov

(CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA ÎL “ANTRENEAZĂ” CA ÎN “LEGIUNEA STRĂINĂ” PE FOSTUL MANECHIN. NICI LEMNELE NU ÎI „REZISTĂ” LUI ADRIAN ALEXANDROV)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.