Cum a surprins-o George Burcea pe Viviana Sposub, de Crăciun. Nici cu Andreea Bălan nu făcea asta prea des!

Publicat: 25/12/2020 | 13:47

Iubirea lor a învins! George Burcea și Viviana Sposub sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și nu se mai feresc deloc să-și exprime sentimentele în public. De Crăciun, actorul i-a făcut o declarație de dragoste inedită iubitei sale și a demonstrat că există viață și dincolo de divorț.

George Burcea e îndrăgostit lulea de Viviana Sposub! Tocmai de aceea, actorul are un comportament extrem de drăgăstos cu ea și face gesturi pe care rareori le făcea cu Andreea Bălan.

Mai exact, astăzi, în sfânta zi de Crăciun, Burcea a postat o fotografie cu el și Viviana Sposub și i-a declarat acesteia dragostea. ”Sã ne fie cu liniste si dragoste ❤️???? @viviana.sposub. Te iubesc, minune!”, a scris George Burcea pe contul său de Instagram, în dreptul imaginii cu el și iubita lui.

Internauții au fost impresionați de gestul lui, așa că s-au grăbit să-i transmită urări de bine.

”Sunteți niște frumoși !????/ Sa fiti fericiti!!/ Craciun fericit si multa iubire????/ Minunati ca întotdeauna !❤️????????/ Ce frumosi sunteti ???????? Craciun fericit cu multa sanatate ???????? va pup/ Crăciun fericit ????îmi sunteți tare dragi ❤️/ Doi oameni frumosi ????”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje primite de cei doi, de Crăciun.

Ce face Viviana Sposub înainte de a petrece noaptea cu George Burcea

Elena, cel mai tânăr concurent de la Ferma, a mărturisit că deși Viviana pare să fie destul de îndrăzneață și fără inhibiții, are câteva lipsuri la capitolul încredere personală. Așa că vedeta PRO TV are un întreg ritual pe care trebuie să îl execute înainte de a ajunge în pat, lângă iubit, iar Elena a dezvăluit totul.

„Viviana nu are deloc încredere în ea. Noi nu am văzut-o niciodată nemachiată. Merge la somn machiată. Ne spunea ca înainte să intre în pat lângă George să facă ceva, ea trebuie să se coafeze, să se machieze, să se dea pe corp cu crema cu sclipici. Este clar ca nu are deloc încredere în ea. Ce e asta. Eu nu am mai auzit așa ceva”, a declarat Elena.