Cum a surprins-o Culiță Sterp pe Carmen de la Sălciua, imediat după împăcare. Artista a făcut totul public

Publicat: 14/01/2020 | 12:11

S-au iubit, s-au despărțit, dar dragostea lor a învins, în cele din urmă! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, protagoniștii unei telenovele fără sfârșit, se iubesc din nou la fel ca în prima zi.

Și de această dată fac totul public. Dacă până mai ieri nu se mai urmăreau pe rețelele de socializare și chiar ajunseseră să nu mai posteze fotografii împreună, se pare că acum, lucrurile stau altfel pentru cei doi îndrăgostiți. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp își strigă din nou iubirea, și de această dată nu se mai feresc deloc de ochii curioșilor.

Pe contul său de Instagram, Carmen de la Sălciua a postat o fotografie care i-a lăsat „mască” pe fanii săi. Îmbrăcată lejer, celebra artistă s-a pozat alături de un aranjament superb de flori pe care l-a primit, desigur, de la Culiță Sterp, bărbatul care i-a făcut din nou inimioara să bată, la fel ca la început. Nemachiată, dar cu un zâmbet larg pe față, cântăreața le-a arătat tuturor cât este de fericită și împlinită și, în ciuda tuturor lucrurilor întâmplate între ea și fostul soț, aceștia sunt din nou împreună.

La o asemenea postare, urmăritorii lui Carmen de la Sălciua nu aveau cum să reacționeze altfel decât în cel mai pozitiv mod, așa că s-au întrecut în cuvinte de laudă, la adresa lui Culiță Sterp.
„????❤️foarte frumos din partea lui …. să o țină așa, până la adânci bătrâneți să-ți aducă flori mereu ….nu doar la început, cum în general bărbații fac….????????”, a punctat o internaută.

Își strigă din nou iubirea, în văzul tuturor

După mai multe despărțiri, vorbe grele aruncate unul altuia și momente în care nu au mai vrut să știe nimic despre iubirea lor, se pare că artiștii care rup Youtube-ul în două, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp se afișează din nou împreună. Cei doi au petrecut o vacanță de vis într-o stațiune de lux, acolo unde s-au bucurat de zăpadă, dar și de muuultă iubire. Pe conturile lor de Instagram, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp își strigă din nou iubirea și nu se mai feresc deloc de ochii celor care i-au criticat ori de câte ori au renunțat să mai facă acest lucru.