Pilotul de raliu care a concurat la „Ferma” reintră în circuit la Cheile Grădiștei. Cum a slăbit Octavian Ciovică 15 kilograme

Publicat: 08/04/2021 | 13:23

Noul sezon al Campionatului Național de Viteză în Coastă începe în următorul weekend cu prima etapă, care va avea loc la Cheile Grădiștei, în 10 și 11 aprilie 2021. Pilotul care a concurat la „Ferma” PRO TV, Octavian Ciovică, se pregătește și el de start, mai ușor cu 15 kilograme.

“Perioada de pauză competițională nu a fost deloc una de relaxare. Încă de acum câteva luni am început un program intens de antrenamente fizice împreună cu antrenorul Florin Dumitrescu, alături de care am reușit să dau jos peste 15 kg, un lucru care m-a motivat și m-a ambiționat extrem de mult și care mă apropie tot mai mult de țelul pe care mi l-am propus și anume, – 20 kg pentru noul sezon.

Pe lângă antrenamentele fizice, am început colaborarea cu un nutriționist, iar componenta mentală mi-am dezvoltat-o alături de un psiholog, cele trei elemente – forța fizică, dieta echilibrată și mentalul puternic, fiind un factor nou și determinant pentru noul sezon 2021”, ne-a declarat pilotul Octavian Ciovică.

Cu ce „monstru” concurează Octavian Ciovică

Pentru sezonul 2021, Octavian Ciovică aliniază la grila de start un Radical SR8 cu un motor de 2,7 V8 care adăpostește sub capotă 440cp. (VEZI ȘI: ANNA LESKO, SĂRUT PĂTIMAȘ CU UN ”SĂTEAN” LA FERMA)

“Materialul de concurs pentru sezonul 2021 este un Radical SR8 pe care l-am îmbunătățit împreună cu partenerul meu tehnic, mașina prezentându-se acum cu o greutate redusă cu aproximativ 30 kg, ajungând astfel la 690 kg.

Octavian Ciovică va concura în weekend la Cheile Grădiștei

Mă bucură schimbarea pe care am reușit să o fac alături de Radicalul meu. Împreună au reușit să dăm jos aproape 50 kg, ceea ce mă face să privesc foarte încrezător spre sezonul care stă să înceapă”, glumește Octavian Ciovică, vizibil mulțumit de forma în care se va prezenta în weekend.

Optimist pentru viitorul sezon

Anul trecut, Octavian Ciovică a terminat pe locul 3 la Clasamentul Open, iar progresul pe care l-a înregistrat în această pauză competițională îl face să spere la visul oricărui pilot: Locul 1 și recunoașterea națională a unui adevărat câștigător. (CITEȘTE AICI: AM AFLAT CINE VOR FI PRIMII ELIMINAȚI DIN “FERMA”)

“Perioada de pregătire a avut un singur scop: îmbunătățirea rezultatelor obținute și câștigarea titlului de campion absolut al Campionatului Național de Viteză în Coastă. Alături de partenerii mei, privim plini de speranță spre acest nou an competițional și știm că rezultatul va fi pe măsura efortului depus. Ne vedem la Cheile Grădiștei!”