Cum a scăpat Lino Golden din bătaia de la Mamaia! Ce făcea în timp ce Mario Fresh şi Jador erau „măcelăriţi”

Publicat: 14/06/2020 | 17:51

O noapte de distracție între prieteni s-a transformat pentru Jador, Mario Fresh și Alexia Eram într-un adevărat coșmar după ce la plecarea dintr-un club în care au petrecut alături de mai mulți prieteni, fiica Andreei Esca, iubitul ei, Jador și cameramanul lor au fost așteptați de șase indivizi puși pe scandal. Bătăușii i-au lovit fără milă pe „ginerele” Andreea Esca.

Cu ei în clubul din Mamaie s-a aflat sămbătă noapte și Lino Golden, care, cu puțin timp înainte de incident a avut inspirația să plece la hotel să doarmă. Era obosit și nu avea rost. A plecat. După o oră, Mario Fresh, Alexia, Jador, cameramanul și cuplul au părăsit clubul. Au făcut câțiva pași, până în parcare, unde s-a dezlănțuit iadul pe pământ. 

Citește și: Cum au fost filmați Jador, Mario Fresh, Alexia Eram și Lino Golden înainte de bătaia cruntă de pe litoral: “Aduceți săbiile din mașină” | VIDEO

Șase „gorile” au tăbărât pe ei, doar pe Alexia au evitat-o, și i-au băut crunt. La un moment dat, unul dintre agresori a strigat să se aducă săbiile, să-i taie. Nu s-a întâmplat. Mario Fresh a ieșit ”șifonat” rău. Se pare că ar avea maxilarul rupt și o contuzie puternică la spate. ”Masacrul” s-a oprit abia când Alexia a început să țipe.

Ce s-a întâmplat înainte de incident

Alexia Eram și iubitul ei și-au strâns gașca de prieteni și au plecat ieri la mare. Fericiți, ei le-au împărtășit susținătorilor lor faptul că  au evadat  din București și că au ajuns în Constanța.

După ce s-au plimbat prin port, artiștii s-au cazat la un hotel de lux, iar noaptea și-au petrecut-o în mai multe cluburi. Jador, Lino Golden și Mario Fresh și-au auzit melodiile în localuri, iar atmosfera s-a încins și mai tare pe propriile piese.

Nu uita de: Mario Fresh și tovarășul lui, Jador, măcelăriți de 6 gorile! Motivul…

La un moment dat, Alexia Eram s-a urcat pe o masă și a început să danseze. Scenele au fost filmate chiar de iubitul ei, care a notat și câteva gânduri pe imagini, după cum puteți vedea atât pe video, dar și în galeria foto a articolului.

Apoi a venit iadul

Potrivit unor surse, azi-dimineață, în jurul orei 04.30, polițiști au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în zona unui club de pe litoral ar fi avut loc un conflict. Agenții au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea localului, relatează Focuspress.ro.

S-ar putea să îți placă și: EXCLUSIV. Prima reacție a lui Jador după ”măcelul” de pe litoral: ”S-a întâmplat din senin…”