Cum a scăpat de pușcărie celebrul estetician al vedetelor după ce a fost prins la volan cu o alcoolemie de 2,10. “A declarat în mod expres că…”

Publicat: 22/04/2020 | 23:40

Renert Gad, cunoscut mai curând drept Winnetou, esteticianul vedetelor, a fost condamnat la un an de închisoare, dar nu va sta după gratii! Fusese prins, în urmă cu patru ani, cu o alcoolemie de 2,10, la volanul Bentley-ului său! A recunoscut tot, a cooperat cu anchetatorii, astfel că nu va face pușcărie! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detaliile, în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: A ÎNCERCAT UN FLIRT CU AGENTUL DE LA RUTIERĂ, DAR DEGEABA! VEDETA A FOST TRASĂ PE DREAPTA ȘI AMENDATĂ)

Tot a recunoscut Renert Gad pe 18 august, în urmă cu patru ani, atunci când polițiștii de la Rutieră l-au oprit și au constatat că era ”grav avariat” la volan! Cel poreclit Winnetou a fost apoi trimis în judecată, pentru că, așa cum s-a notat în stufosul dosar întocmit, săvârșise ”infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. A fost condamnat la un an de închisoare, dar instanța avea să-i transforme pedeapsa într-un termen de supraveghere de doi ani. Plus 45 de zile de muncă în folosul comunității.

(NU RATA: CELEBRUL “BURLAC” DE LA ANTENĂ A FOST CONDAMNAT PENAL LA…)

Esteticianul prin mâinile căruia au trecut mai multe vedete a acceptat întru totul decizia pe care instanța a hotărât-o.

Ce trebuie să respecte, strict, Winnetou

Renert Gad, supranumit Winnetou, esteticianul vedetelor

Celebrul medic va trebui să respecte strict măsurile de supraveghere pe care magistrații le-au impus. Altfel, ajunge la pușcărie! (VEZI AICI: BREAKING NEWS. FOSTUL PREOT POMOHACI ȘI-A PRIMIT PEDEAPSA! A FOST CONDAMNAT LA…)

  • să se prezinte la Serviciul de Probațiune București, la datele fixate de către acesta
  • să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa
  • să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile, precum și întoarcerea
  • să comunice schimbarea locului său de muncă
  • să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență

De asemenea, pe durata termenului de supraveghere, Winnetou va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, de 45 de zile, în cadrul Administrației Domeniului Public Sector 1 sau al Poliției Locale a Sectorului 1.

(AFLĂ ȘI: ȘANTAJISTUL SUPER-PREZENTATOAREI DE LA TVR A FOST CONDAMNAT! JUDECĂTORII AU DECIS SĂ…)

Dacă nu va respecta termenii prevăzuți în decizia instanței sau dacă va mai comite o infracțiune, medicul va ajunge, automat, la închisoare, unde va efectua pedeapsa de un an, la care a fost condamnat inițial.

Winnetou a recunoscut că a băut vin

Winnetou a fost prins băut la volan

Medicul de origine israeliană avea să dezvăluie că a consumat, cu doar câteva ore înainte de a urca la volan, 750 de mililitri de vin. Oprit în zori de polițiști, acestuia i s-a găsit o alcoolemie de 2,10. Asta după mai multe teste care au condus la rezultatul final.

(AFLĂ AICI: SCANDAL URIAȘ ÎN LUMEA INTERLOPĂ! FINUL LUI ADI MINUNE A LUAT FOC: ”TOTUL A FOST FĂCUT LA COMANDĂ! M-AU CONDAMNAT CU PERMISUL ÎN BUZUNAR!”)

Fiind audiat, Renert Gad a recunoscut tot, ba chiar a cooperat cu anchetatorii, astfel că magistrații aveau să țină cont de aceste aspect atunci când au dat verdictul. „În prezența apărătorului ales, inculpatul R G O a declarat în mod expres că recunoaște săvârșirea infracțiunii pentru care a fost trimis în judecată și că înțelege să fie judecat în conformitate cu dispozițiile art. 374 și art. 375 C . proc. pen., doar în baza probelor administrate în cursul urmăririi penale, pe care le cunoaște și pe care și le însușește în integralitatea lor”, este un pasaj important din documentele de la instanță.

Winnetou, acuzat de moartea unei paciente

Renert Gad, supranumit Winnetou, celebrul medic estetician al vedetelor, a ajuns a mai trecut prin emoțiile unui proces, de data aceasta tragic. Magistrații l-au achitat atunci. Nu și pe unii dintre colegii lui, care au participat la operația în urma căreia o tânără a decedat.

S-a întâmplat în 2010, când una dintre pacientele medicului a suferit o intervenție chirurgicală la sâni. Ulterior, tânăra a intrat în comă, după care s-a stins. Familia Adrianei, femeia care a murit, a încercat, ani de-a rândul, să afle adevărul despre tragedie. ”În 2004, soţia mea, Adriana, l-a născut pe Andrei, iar din 2009 a început să meargă la sală. Acolo l-a cunoscut pe doctorul Renert Gad. Acest medic i-a băgat în cap să se opereze, iar când a venit acasă mi-a spus că cel mai frumos cadou pe care i-l pot face de Crăciun este această operaţie de lifting al sânilor. N-am putut s-o refuz, chiar dacă operaţia costa 4.000 de euro”, mărturisea, în 2012, Radu Băncilă, soţul femeii. (CITEȘTE AICI: UNUL DINTRE CEI MAI TEMUȚI INTERLOPI + UN MILIONAR CUNOSCUT ȘI FRATELE UNUI FOTBALIST AU FOST CONDAMNAȚI LA…)

Adriana a fost programată pentru operaţie în 22 decembrie 2010, dar lucrurile n-au decurs deloc aşa cum anticipaseră medicii. La nici 12 ore de la intervenţie, starea femeii s-a înrăutăţit. A suferit cinci stopuri cardiace şi a intrat în comă profundă. A fost ţinută artificial în viaţă până pe 31 decembrie 2011, când medicii au constatat decesul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)