Cum a sărbătorit-o Cătălin Măruță pe producătoarea emisiunii lui, de ziua ei de naștere: ”Niciodată să nu spui niciodată”

Publicat: 03/04/2020 | 17:31

Cum a sărbătorit-o Cătălin Măruță pe producătoarea emisiunii lui, de ziua ei de naștere. Prezentatorul TV i-a transmis acesteia și un mesaj emoționant pe contul său de Facebook.

Distanțarea socială trebuie respectată cu strictețe în această perioadă în care pericolul infecției cu noul coronavirus este din ce în ce mai mare. Majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc s-au autoizolat la domiciliu, înainte de decretarea stării de urgență și a regulilor impuse de autorități.

Este și cazul lui Cătălin Măruță. Însă, prezentatorul TV trebuie să meargă totuși la muncă în continuare. Iar, astăzi, a fost o zi specială în platoul emisiunii pe care o prezintă. A fost ziua de naștere a producătoarei sale, iar Cătălin Măruță i-a transmis un mesaj emoționant. (CITEȘTE ȘI: CUM SE PROTEJEAZĂ ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ DE CORONAVIRUS: ”FIECARE DINTRE NOI POATE AJUTA PUȚIN, STÂND ÎN CASĂ MAI ALES!”)

”Ea este Alina si azi e ziua ei! Este producătoarea emisiunii mele și, mai mult decât atât, e parte din familia mea. Acum 13 ani am început să lucrăm împreună și de atunci am trecut prin multe. Nu credeam că vom ajunge să sărbătorim ziua ei așa – cu un platou aproape gol, cu mâinile dezinfectate, fără îmbrățișări și urări de la 2 metri distanță, dar de când facem emisiunea am învățat că niciodată nu trebuie să spunem niciodată! Important este să fim toți sănătoși și voioși, să vă aducem și vouă bună dispoziție. Hai să îi urăm împreună Alinei cele mai frumoase lucruri, cine începe cu comentariile? @alinatolo #de12ani #LaMaruta #ProTv @ PRO TV”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook.

Cătălin Măruță, alături de producătoarea emisiunii sale

445 de infecții cu coronavirus în România, în ultimele 24 de ore. Bilanțul cazurilor de COVID-19 ajunge la 3.183, iar situația medicală este din ce în ce mai îngrijorătoare la nivel național.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 283 au fost declarate vindecate și externate din unități spitalicești: 126 la București, 58 la Timiș, 34 la Iași, 5 la Caraș-Severin, 6 la Prahova, 16 la Constanța, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 7 la Brașov, 5 la Galați, 2 din Bihor, 2 Argeș, 2 la Arad, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba.