Cum a sărbătorit Gigi Becali noul statut de bunic. Zeci de miei și brânză pe săturate pentru angajați + Tortul pentru party-ul din Pipera a fost adus de…

Publicat: 16/06/2020 | 00:10

Fericit că Theodora a născut, Gigi Becali a dat zeci de miei și kilograme de brânză angajaților de la Palatul din Aleea Alexandru și de la baza sportivă din Berceni. La rândul ei, Alexandra, fiica mijlocie a latifundiarului, a contribuit cum a putut la cinstirea ca la carte a evenimentului din familie. CANCAN.RO are imagini și detalii în exclusivitate.

(VEZI AICI: FIICA LUI GIGI BECALI S-A MUTAT LA SOCRI!)

În familia Becali este bucurie mare. Theodora, fiica cea mare a multimilionarului, a născut duminică o fetiță perfect sănătoasă. La scurt timp, celebrul om de afaceri s-a apucat de treabă și, așa cum este tradiția la machedoni, a început să facă mai multe daruri și să-și bucure apropiații. Nu le-a oferit, așa cum era de așteptat, bani, ci carne și lactate.

Gigi Becali a ordonat sacrificarea mai multor miei

Potrivit surselor CANCAN.RO, Gigi Becali a dat ordin ca mai mulți miei să fie sacrificați, iar aceștia să ajungă la angajații pe care îi are la celebrul palat din Piața Victoriei și la baza de pregătire din Berceni, unde FCSB are cantonamentul. Asta nu este, însă, tot. Cei pe care multimilionarul îi plătește în fiecare lună au primit și un bonus, zeci de kilograme de brânză. În acest mod a decis omul de afaceri să cinstească faptul că a devenit pentru prima dată bunic.

Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum, fotbal sau altceva. Să fie toată lumea sănătoasă”, a spus Gigi Becali imediat după ce fiica lui a adus pe lume o fetiță.

Gigi Becali a dat ordin să fie sacrificați mai mulți miei după ce Theodora a născut

(CITEȘTE ȘI: CÂT A CÂȘTIGAT LA NUNTĂ, ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE, THEODORA BECALI?!)

Ce a făcut Alexandra, fiica mijlocie a multimilionarului

Nici Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, nu s-a lăsat mai prejos. Doar că ea s-a dus la o cofetărie celebră din Capitală și a comandat un tort, cu care s-a deplasat rapid la reședința din Pipera a familiei, unde, cu siguranță, petrecerea era în toi.

Pe stradă, așa cum se poate observa din imaginile realizate de CANCAN.RO, Alexandra a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze și a părut nerăbdătoare să termine cumpărăturile. Voia probabil să ajungă acasă și să sărbătorească și ea că a devenit mătușă.

Alexandra a cumpărat tort de la o cofetărie din Capitală

La început au negat sarcina!

Anul trecut, la jumătatea lunii noiembrie, CIAO.RO a anunțat, în premieră, că Theodora a rămas însărcinată în noaptea nunții, informație care a făcut înconjurul showbizului autohton. Numai că Mihai Mincu a reacționat rapid și a declarat, la momentul respectiv, că soția sa nu ar fi gravidă! A admis, totuși, că el și fiica lui Gigi Becali își doresc copii, dar totul se va întâmpla atunci ”când o vrea Dumnzeu”.

Cei doi nu au mai putut ascunde însă adevărul, iar CANCAN.RO v-a prezentat, în aprilie, primele imagini cu burtica de graviduță a Theodorei Becali. Fiica latifundiarului este măritată cu Mihai Mincu, cei doi având parte de o nuntă faraonică în octombrie 2019.

Theodora Becali nu mai avea cum să ascundă sarcina, în aprilie

Cum a aflat Gigi Becali că va fi bunic

Gigi Becali a devenit, duminică, bunic pentru prima oară. În urmă cu mai multe săptămâni, latifundiarul din Pipera a povestit cum a primit vestea că în familia lui urmează să vină încă un membru.

(CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI A CUMPĂRAT UN CAMION DE PRODUSE ȘI… LE-A DONAT LA ”MATEI BALȘ”)

M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot!» Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, a declarat Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)