Cum a reușit un japonez să păcălească 35 de femei. Le spunea că este ziua lui de naștere, pentru a primi cadouri de lux

Publicat: 24/04/2021 | 21:40

Un japonez a reușit să se aleagă cu numeroase cadouri din partea a 35 de femei, după ce le-a mințit, pe fiecare în parte, că are zile de naștere la…date diferite.

Takashi Miyagawa are 39 de ani și lucrează ca muncitor cu jumătate de normă din regiunea Kansai. Mai mult, acesta nu are o reședință fixă.

Din cauza nivelului de trai modest pe care l-a avut, japonezul s-a gândit la o metodă ingenioasă de a primi câteva cadouri luxoase. A început să vorbească cu peste 30 de femei, iar tuturor le-a spus că ziua lui de naștere este, desigur, la date diferite. Ceea ce le-a șocat ulterior pe victimele sale este faptul că Takashi Miyagawa le-a promis tuturor o relație și chiar a început o relație de iubire cu fiecare dintre ele.

Unele dintre ele au primit chiar propunerea unui viitor și a unei căsătorii, așa că lucrurile păreau a fi destul de serioase.

Le mințea că este ziua lui de naștere, pentru a primi cadouri

Data de naștere reală a lui Miyagwa este 13 noiembrie, notează Daily Mail, însă una dintre iubitele sale, în vârstă de 47 de ani, ştia că ziua lui este pe 22 februarie, în timp ce o altă victimă, de 40 de ani, credea că este născut în iulie. În schimb, o a treia femeie, de 35 de ani, se pregătea pentru ziua lui de naştere din aprilie.

Din păcate pentru japonezul de 39 de ani, planul său a fost destul de repede descoperit, atunci când mai multe femei și-au dat seama că sunt victimele unei înșelătorii de zile mari. Practic, bărbatul le păcălea în așa fel încât acestea să-i ofere cadouri pentru zilele de naștere false pe care le invoca, la diverse date. În prezent, ancheta este în plină desfășurare iar numărul victimelor este de 35, însă este posibil ca bărbatul să mai fi păcălit mult mai multe.

Sursă foto: Pixabay