Cum a reușit prințul Harry să stârnească antipatia oamenilor? Gestul făcut i-a revoltat pe mulți

Publicat: 07/03/2020 | 23:26

După ce au scăpat de tutela familiei regale, prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Canada și au crezut că o să ducă o viață normală, alături de fiul lor Archie. Însă lucrurile nu au sta chiar așa, cei doi au atras și mai mult atenția persei.

Se pare că prințul Harry și Meghan Markle din cauza deciziei de a nu mai face parte din Familia Regală au atras asupra lor foarte multă antipatie. S-au format două tabere: unii îi susțin pe cei doi, iar alții îi condamnă destul de rău. (CITEȘTE ȘI: ȘOC LA CASA REGALĂ A MARII BRITANII! MEGHAN MARKLE A BĂGAT DIVORȚ DE PRINȚUL HARRY)

Meghan și Harry se află deja de două luni în Canada, iar de atunci primesc chiar mai multă atenție de cât înainte. Fiecare mișcare le este analizată și judecată. Recent, Harry a atras din nou antipatia britanicilor. După ce a participat la o conferință în Edinburh, acesta a fost nevoit să călătorească cu trenul cinci ore.

Conform presei internaționale, prințul a decis că își dorește să aibă parte de o călătorie liniștită, așa că a închiriat un întreg vagon. Acesta a dorit ca pe parcursul drumului să stea singur, la clasa I. Gestul lui Harry a stârnit revolta oamenilor.

Furia populației a fost și mai mare, deoarece asigurarea pazei celor doi duci, care au renunțat la titlul de membri seniori, se face din banii publici. Gestul Ducelui de Sussex a venit după ce avusese deja parte de un zbor din Canda până în Anglia cu un avion privat.

Deciza de a închiria un vagon întreg pentru el a fost extrem de prost văzută de către toată lumea. Mai ales că alți membrii ai Casei Regale circulă alături de călători. Singura care a făcut excepție până acum  a fost suverana Marii Britanii.