Cum a reușit Oana Roman să dea jos kilogramele în plus! Vedeta a dezvăluit secretul pe internet

Publicat: 12/02/2020 | 23:06

După toate evenimentele recent din viața ei, Oana Roman a reușit cumva să se concetreze asupra ei și să se pună pe primul loc. Vedeta a reușit să dea jos mai multe kilograme într-un timp foarte scurt.

Oana Roman a reușit să impresioneze pe toată lumea după ce a slăbit spectaculos. Fiica lui Petre Roman le-a dezvăluit fanilor de pe internet care este dieta minune pe care a urmat-o și cum reușește să se mențină în formă.

Vedeta a adoptat un stil de viață sănătos, pe care îl combină cu sport, iar rezultatele sunt spectaculoase.  După ce au văzut cum arată acum, unii dintre intrenauți au acuzat-o că a apelat la o operație de micșorare a stomacului. Oana nu a stat pe gânduri și a decis să împărtășască cu fanii ei rețeta minune și să explice lucrurile pe care le face pentru a arăta așa.

„Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeași întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reușit să slăbesc. Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva.”, a scris Oana Roman pe contul personal de Instagram.

Și-a creat singură propria dietă

După ce a dezmințit zvonurile legate de micșorarea de stomac, Oana Roman le-a spus celor care o urmăresc și ce dietă a folosit pentru a slăbi. „Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală.”, a completat ea.